HOROR: Muškarac živ izgorio u kombiju - svjedoci čuli jezive krike!

Region
HOROR: Muškarac živ izgorio u kombiju - svjedoci čuli jezive krike!
.

Radenko M. (59), vlasnik građevinske firme, živ je izgorio u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u automobilu “fijat doblo”.

 

Do požara u automobilu došlo je jučer oko 7.55 na velikom parkingu ispred hotela “Avala” na istoimenoj planini. Beživotno Radenkovo tijelo su članovi ekipe za uviđaj pronašli na suvozačevoj strani, koja je i više izgorjela.

 

 

Nemili prizor automobila u plamenu i čovjeka kako u njemu gori video je noćni čuvar hotela, koji je odmah obavijestio svoje kolege, a oni policijsku stanicu u Belom potoku.

 

- Krenuo sam kući, kada sam ugledao automobil u plamenu. Kroz prozor sam jasno vidio muškarca srednjih godina kako gori. Pokušao sam da mu priđem kako bih mu pomogao ili ga izvukao, ali se onda plamen proširio i dosezao je visinu od oko 10 metara. Čuo sam i jezive krike i učinilo mi se da su ženski. Još mi odzvanjaju u glavi i zbog cijele te slike ne osjećam se dobro. Gledati čovjeka kako gori, a biti nemoćan da mu pomogneš je stvarno jezivo - ovim riječima je noćni čuvar inspektorima opisao nemilu scenu, piše srbijanski Alo.

 

On im je još rekao da je ubrzo utrčao u hotel, gdje je kolege obavijestio o dešavanjima na parkingu, a oni su pozvali policiju i vatrogasce.

 

Uzrok požara još uvijek se istražuje.

Ne propustite