DETALJI ZLOČINA – Taksist koji je optužen da je silovao djevojku tvrdi: ‘NISAM JE SILOVAO!’

Region
DETALJI ZLOČINA – Taksist koji je optužen da je silovao djevojku tvrdi:  ‘NISAM JE SILOVAO!’
.

Takstist iz Zagreba (27) koji je prije nekoliko dana uhapšen zbog silovanja djevojke koju je netom upoznao kazao je kako je nije silovao već da je cijela drama nastala nakon što joj je rekao da ipak nema drogu za koju joj je ranije tvrdio da je ima.

 

Nisam je silovao, oboje smo bili pijani i ona je dobrovoljno pošla sa mnom do mojeg kombija. Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala’, rekao je u istrazi 27-godišnjak iz Zagreba koji je prije nekoliko dana uhićen zbog optužbi da je pijanu 30-godišnju djevojku odnio u kombi i tamo je silovao.

Počela je vrištati jer ima psihičkih problema, nakon čega sam ja izašao iz kombija. Ubrzo su tamo došli i moji prijatelji, a ona je bila potpuno odjevena. Dakle, ne stoji tvrdnja da sam je u kombiju silovao’, dodao je 27-godišnjak koji se nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu.

 

 

Slučaj koji se dogodio u ranim jutarnjim satima policiji je prijavio vozač Ubera koji je vidio nepoznatog muškarca kako djevojku, prebačenu poput vreće preko ramena, nosi u kombi. Dijelove iskaza uhićenog 27-godišnjaka potvrdila je i njegova žrtva, navodno silovana djevojka koja je priznala kako ima historiju psihičkih smetnji. U istrazi je kazala da ju je mladić silovao u kombiju, no dodala je kako je prilikom odlaska u kombi bila pri svijesti.

 

Međutim, djevojka tvrdi da ju je muškarac, nakon što ju je odnio do kombija, počeo napastovati. Nekoliko puta udario joj je glavom o unutrašnjost prozora, a zatim joj je poderao najlonke i gurao prste u spolovilo. Čim je iz kombija počela odzvanjati vika, dotrčali su prijatelji uhićenog H. H. i dvije djevojke. Muškarci su sjeli u kombi i odvezli se, a žrtvi kaznenog djela dvije su djevojke ponudile prijevoz kući. Djevojka je sljedeće jutro slučaj prijavila policiji koja je krenula u potragu za osumnjičenim, piše net.hr.

Obitelj, prijatelji i poznanici o osumnjičenom imaju samo riječi hvale, kažu kako nije sklon nasilju te kako je u vezi, dok njegova majka tvrdi kako je riječ o namještaljci.

 

Ne propustite