MISLILA SAM DA ĆE UBITI I MENE I SEBE: Užasavajuće priznanje Lepe Lukić zgrozilo javnost

Show
MISLILA SAM DA ĆE UBITI I MENE I SEBE: Užasavajuće priznanje Lepe Lukić zgrozilo javnost
.

Poznata pjevačica Lepa Lukić otkrila je pred ulazak u show kako je zavoljela kocku. 

Iako je više puta govorila o tome da voli kockanje i da sa svojim novcem može da radi šta hoće, Lepa je sada ispričala da ju je prvi muž Toma Lukić navukao na taj porok.

- Toma je volio kocku, stalno se kockao. U braku je bio ljubomoran i nije dopuštao da ostanem sama ni trena. Zbog toga me je vodio sa sobom kad god je išao u kockarnice, što je bilo gotovo svake večeri. Malo-pomalo, meni se osladilo. Neko vrijeme sam igrala sa njim, posle sam počela sama da se kartam - otkrila je Lepa i dodala da je i njena karijera ispaštala zbog njegove ljubomore.

- Bio je toliko ljubomoran da mi je pravio probleme i u poslu. Godinu dana sam pauzirala s pjevanjem zbog njega, dok sam bila s njim, nisam smela da radim. Posle godinu dana smo se i razišli, ali me je u stopu pratio. Nisam mogla da mrdnem od njega. U nekim trenucima sam mislila da će ubiti i sebe i mene zbog bolesne ljubomore. Razvod mi je dao tek poslije sedam godina proganjanja, kada je našao novu ženu - zaključila je Lepa.

 

ŠOKANTNA ISPOVIJEST KRALJICE NARODNE MUZIKE: “Ne želim da me sahrane poput ..."

Lepa Lukić je već 17 godina u braku sa biznismenom u penziji Milanom Milanovićem, a javnosti ga je predstavila tek prije četiri godine. To je njen treći suprug. Na vrhuncu karijere Lepa je bila udata za Vladu Perovića, a njen prvi suprug bio je Toma Lukić.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić uvijek voli da ima određenu količinu novca za "crne dane". 

Kako bi bila sigurna da će u slučaju smrti biti sahranjena kako joj dolikuje, Lepa je već počela prikupljati novčani iznos koji  će joj to omogućiti. 

lepa1

"Bojim se da ne ostane dve hiljade evra iza mene, a da umrem, pa da ne mogu da me sahrane i pokopaju me poput skitnice. Štedim ja za stare dane. Moram da štedim jer ne znam kada ću da umrem."  – izjavila je za Pink.rs. 

 

BOLNA ISPOVIJEST LEGENDE NARODNE MUZIKE

 

Pjevačica Lepa Lukić ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, a ono što svi znamo jesta da se nikada nije ostvarila kao majka. 

Kako je njen bivši muž Vlada Perović jednom prilikom rekao, pjevačica se nije ostvarila u ulozi majke zbog greške ljekara.

Iako je ovo za nju vrlo bolna tema, Lepa je odlučila da pred kamerama konačno otkrije šta je istina.

"To nije istina! On je hteo mene da opravda i zaštiti pa je zato tako rekao. Nemam decu jer sudbina tako htela, to nema veze sa lekarima", rekla je Lukićeva u emisiji "Rada sam".

Ne propustite