Od ove namirnice vaša kosa će da raste kao luda

Zdrav život
Od ove namirnice vaša kosa će da raste kao luda
.

Jedna od najvećih tajni djevojaka iz Japana jeste način na koji imaju zadivljujuću kosu. Ovaj metod možete primijeniti svaki put kada koristite ovu namirnicu. Riječ je o jednoj jako neobičnoj stvari- RIŽI.

Jedna od poznatih stvari jeste da su ljepotice u davnim vremenima koristile razne metode da bi bile lijepe, kao što su cimet, kurkuma i mnoge druge. Međutim, trik koji su Japanke koristile za brži rast kose vrlo je jeftin i jednostavan, a ujedno i učinkovit. 

0455a0414098a61905022219d5d58d78-japanese-drawings-japanese-prints

Sve što vam je potrebno jeste riža i voda. Skuhajte rižu na isti način kako je inače spremate, međutim vodu u kojoj je kuhate nemojte prosipati. Sačuvajte je i njome isperite kosu nakon što je operete šamponom. Dobro umasirajte u tjeme kose, zatim isperite i ostatak kose. Ostavite da stoji 10 minuta, zatim isperite vodom.

Rezultat bi vas trebao iznenaditi, jer već nakon prvog pranja vaša kosa bi trebala biti mekana i sjajna. Nakon nekog vremena primijetiti ćete da vam kosa i brže raste, te da je dosta jača.

Ovo slobodno ponovite svaki put kada spremate rižu, jer vašoj kosi ne može naštetiti, nego baš nasuprot tome, vaša kosa će samo biti zdravija. 

 

Ne propustite