SVJEDOK ODAO VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Evo šta je svekar ubijene pjevačice rekao dok su tražili Jelenu!

Show
SVJEDOK ODAO VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Evo šta je svekar ubijene pjevačice rekao dok su tražili Jelenu!
.

Otac Zorana Marjanovića, Vladimir Marjanović ponovo se našao pod lupom policijske istrage.

Naime, jedan od svjedoka je u razgovoru u policiji rekao kako ih je navodno Vladimir zamolio da napuste nasip rekavši: "Nema je, ljudi, idite kući".

- Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedjelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će se tada "možda bolje vidjeti". Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali u pomoć, a kada su rekli da se "raziđemo", to smo i uradili - objašnjava sagovornik blizak istrazi, piše "Alo.rs".

Na nasipu 3. aprila 2016. godine od četiri sata ujutru do šest sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.
 
- Sumnja se da je upravo tada donijeto tijelo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, dio trenerke i Vladimirov mobilni telefon - dodaje isti izvor.

jelena

 

 

ONA JE TRAGIČNO STRADALA, A ZORAN JE U ZATVORU: Ovako je Jelena Marjanović govorila o njihovom braku

Kompozitor Zoran Marjanović priveden je prošle nedjelje zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, u aprilu prošle godine. Mnogi tvrde da je njihova ljubav bila prava, a evo kako je Jelena pričala o svom braku.

Naime, Jeca je gostujući u emisiji "Grand magazin" prije tragične sudbine koja ju je zadesila, govorila da se u svog supruga zaljubila još kao klinka, kada je imala svega 12 godina.

"On je tad bio frajer, a ja mala slatka klinka. Imao je 18 godina. To su bili ženske, izlasci, automobili. Ja sam tada se ljuljala na ljuljaški, on je prošao i privukao mi je pažnju. Videli smo se ponovo kada sam imala 16, a u vezu smo stupili kada sam imala 17. Zabavljali se dugi niz godina i riješili da to krunišemo brakom. Na sve to kao šlag na tortu dobili divnu djevojčicu. Ona je pola on, pola ja, mješavina", ispričala je Jelena kako je teklo njeno poznanstvo sa Zoranom.

Pjevačica je zatim otkrila kako su živjeli u tom trenutku:

 "Da ne bude sad sve je divno i krasno samo pred kamerama. Stvarno je tako. Pomažemo jedno drugom. Držimo se zajedno, što kaže narod, kao nokat i prst. On je kompozitor, ja mu pomažem, pjevam demo snimke, on ide sa mnom na gostovanja.Kad treba da se smrša on me podržava. Idemo, trčimo, kuhamo zajedno čajeve. U svemu smo zajedno", kazala je pjevačica."

Jelena je istakla i to da je iskrena ljubav najvažnija u odnosu dva emotivna partnera.

"Najvažnija je ta iskrena ljubav, uglavnom je neki interes. Možemo da zaradimo pare, to se potroši, ali ljubav je srž života", bila je jasna Jelena, piše kurir.rs.

 

NAJNOVIJA SAZNANJA IZ ISTRAGE: Ubica pojačao muziku dok je udarao čekićem u glavu, Jelena počela dozivati pomoć

Najnovija saznanja iz istrage pokazuju kako komšije u Borči nisu mogle čuti zapomaganje i vrisku pjevačice "Granda" Jelene Marjanović jer je u vrijeme zločina bila pojačana muzika.

Kako je Kurir juče objavio, veoma je moguće da je Jelena ubijena u muzičkom studiju, koji se nalazi unutar porodične kuće Marjanovića.

- U tom momentu nikome nije bilo ništa sumnjivo, jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika i ranije čula. Međutim, poslije rekonstrukcije zločina i sklapanja svih dokaza prikupljenih dosad, najvjerovatnije je muzika pojačana poslije prvog udarca koji je nesretna žena zadobila u glavu - otkriva izvor upućen u istragu i dodaje:

Najvjerovatnije je između supružnika u petak uveče došlo do svađe i razmjene teških riječi. Ubica, odnosno Zoran, koji je osumnjičen da je svirepo ubio Jelenu, udario ju je čvrstim predmetom u potiljak. Kada je nesrećna žena pala na zemlju, počela je da doziva pomoć, ali je on pojačao muziku i nastavio da je udara.

- Najvjerovatnije se osumnjičeni uspaničio kada je shvatio šta je učinio i zbog toga se nije snašao da brzo smanji muziku. Vjerujemo da je ona svirala i dok je sa ostalim ukućanima pokušavao da što je brže moguće ukloni tragove. Zbog toga su cijela kuća, studio, kupatilo, ali i sve druge površine oprani abrazivnim sredstvom, odnosno varikinom. Istom hemikalijom očišćeni su i ruke i nokti Jelene Marjanović i zbog toga sadržaj pronađen ispod noktiju nije bio upotrebljiv - kaže sagovornik za "Kurir".

Vjeruje se kako su Zoran i njegovi pomagači te večeri skovali plan kako da se izvuku iz ovoga, pa je on već sutradan iscenirao šetnju sa kćerkom Janom po nasipu u Crvenki.

 

ONA JE ISTA JELENA I TVRDE DA JE ZORANOVA LJUBAVNICA: Na Facebooku ima samo njegove slike, a evo šta kaže o njemu!

 

Zorica Zoka Mitrović ovih dana je u fokusu medijske pažnje, budući da su se pojavili navodi kako je ona jedna o Zoranovih ljubavnica i da zna sve o ubistvu, te da je opsjednuta pokojnom pjevačicom Jelenom i da zbog nje nosi istu frizuru.

- Ne čitam novine i ne znam šta su pisali o meni - rekla je kratko Zorica za "Telegraf.rs".

Na sugestiju da je nove informacije iznijela detektivka pod imenom i prezimenom, koja tvrdi da se viđala sa njom mjesecima u vezi sa istragom, rekla je:

- Ako je detektivka, nemam komentar. Policija zna gdje da me nađe ako im nešto treba! - bila je izričita Zorica.

Inače, komšije Marjanovića su kazale kako stalno sreću Zoku.

zorica-zoka-mitrovic-zoran-marjanovic-450x270

 

JELENA U SVOJOJ POSLJEDNJOJ PJESMI PREDVIDJELA SMRT

 

Pokojna pjevačica Grand produkcije Jelena Krsmanović nekoliko mjeseci pred smrt objavila je posljednju pjesmu. 

U njoj govori o tužnoj sudbini dvoje zaljubljenih, a otpjevala ju je u duetu sa Markom Gačićem. 

Na društvenim mrežama mogu su pronaći komentari da pojedinim stihovima kao da je predvidjela svoju smrt.

Podsjećamo, Zoran Marjanović uhapšen je u petak naveče zbog ubistva supruge Jelene. Zoran Marjanović prebačen je sinoć u ćeliju Centralnog zatvora koju dijeli sa još trojicom pritvorenika, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posjedovanje oružja, a treći leži svoju kaznu za ubistvo.

Iako je zahtijevao da bude sam u ćeliji jer se plaši za svoju bezbjednost, Marjanoviću želja ipak nije ispunjena. Osumnjičenom za ubistvo supruge određen je pritvor od 30 dana. Inače, on je veoma miran, poslušan, ne pravi nikakve probleme, već se ponaša sasvim normalno, kaže izvor iz CZ srbijanskim medijima.

Ne propustite