NALETIO NA NJEGA I SRUŠIO GA: Pješak se bori za život: Vozač auta je pobjegao nakon nesreće

Region
NALETIO NA NJEGA I SRUŠIO GA: Pješak se bori za život: Vozač auta je pobjegao nakon nesreće
.

Vozač (56) u petak je oko 5.30 sati na pješačkom prijelazu na Ilici u zagrebačkoj Kustošiji udario pješaka (33) i teško ga ozlijedio.

Građanin je čuo koji auto traže i dojavio da je u Sokolskoj ulici Pješak (33) u petak je oko 5.30 sati prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu ispred Konzuma u Ilici u zagrebačkoj Kustošiji. Velikom brzinom na njega je naletio vozač i srušio ga na tlo.

Nakon prometne nesreće nije stao kako bi provjerio što je s pješakom te pozvao Hitnu pomoć ili policiju već je nastavio dalje voziti Ilicom prema zapadu. Nesreću je, doznajemo, vidjela plavokosa djevojka koja je prva zvala Hitnu i policiju.

Pješaka su prevezli u KB Sestara milosrdnica gdje su utvrdili da je teško ozlijeđen. Ima ozljede opasne po život. Odbjeglog vozača policija je pronašla nakon dojave građanina, koji je čuo kakvo vozilo policija traži, a potom dojavio da ga je vidio u obližnjoj Sokolskoj ulici.

Riječ je o Renault Cliju, koji je imao oštećenja koja su odgovarala nesreći, a vrlo brzo utvrdili su da je vozio 56-godišnjak.

Dobio je kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenima te nepružanja pomoći. Iz zagrebačke policije zahvalili su građaninu koji im je pomogao pronaći počinitelja.

 

Ne propustite