SRCE DA VAM PUKNE OD TUGE: Posljednji intervju Jelene Marjanović! Život je za borce! Ili si lav ili te nema!

Show
SRCE DA VAM PUKNE OD TUGE: Posljednji intervju Jelene Marjanović! Život je za borce! Ili si lav ili te nema!
.

Pjevačica Granda Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine, a još se ne zna tko je učinio taj užasan zločin u Borči. Njen suprug je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je povezan s ovim zločinom. Njega će uskoro braniti tim od nekoliko advokata.

 

Jelena je bila mlada pjevačica u usponu, a u svom posljednjem intervjuu izjavila je da mnogo voli pjevanje, kao i da čovjek nakon svakog gubitka mora da krene dalje jer "život je za borce".

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je rekla, svi su očekivali da se pojavi djevojčica, ali pojavila se zrela žena, piše Kurir.rs.

Dok je bila na pauzi od scene, pjevačica se udala, dobila kćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom posljednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

 

"Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negdje izgubiš, a negdje i dobiješ... Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već kćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu...", poručila je tada pjevačica.

 

"Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac volio moje pjevanje, želim da mu ispunim tu želju", pričala je tada puna nade Jelena.

U nastavku intervjua pričala je o svojoj karijeri i zahtjevima koji su bili pred njom. A onda je pričala o tome kako je zbog “pijeska u glasu”, porede s Cecom. Ona je rekla da je zbog emocije porede, ali ona ipak želi da ima svoj stil.

Podsjetimo, muž ubijene pjevačice,  Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra u svojoj porodičnoj kući u Borči, nekoliko sati nakon izlaska iz rijaliti programa u kom je proveo nekoliko dana.

Odlukom Višeg suda određen mu je pritvor od 30 dana i on je dan nakon hapšenja prebačen u Centralni zatvor. Za sada je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, a istraga i dalje traje.

Ne propustite