Šokantno otkriće: Ovo je motiv ubistva pjevačice Jelene Marjanović?!

Region
Šokantno otkriće: Ovo je motiv ubistva pjevačice Jelene Marjanović?!
.

U javnosti se pojavio izvor koji navodi što je moglo da bude potencijalni motiv zločina, a to je ljubomora, posesivnost i opterećenost osumnjičenog. Maltene iz sata u sat cure i pojavljuju se neki novi detalji i momenti u vezi sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović prije godinu i po dana, za koje je nedavno osumnjičen i uhapšen njen bivši suprug Zoran Marjanović, piše Srpski telegraf.

 

Sada se u javnosti pojavio i izvor koji navodi što je moglo da bude potencijalni motiv zločina, a to je ljubomora, posesivnost i opterećenost osumnjičenog.

 

Mjesec dana prije ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala s mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži – prenose beogradski mediji riječi neimenovanog izvora.

 

Kako navodi, pjevačica je vremenom navukla bijes čitave porodice na sebe.

 

Još prije nego što je riješila da ih napusti s Janom, ona je htjela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pjevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, prije nego što je uspjela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu – kaže izvor.

 

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali policija vjeruje da su mu i ostali ukućani pomagali u tome.

ONA JE TRAGIČNO STRADALA, A ZORAN JE U ZATVORU: Ovako je Jelena Marjanović govorila o njihovom braku (VIDEO)

Share

Sigurno je imao saučesnika, ovakav zločin nije mogao da izvrši sam. Neko iz porodice mu je pomogao u tome, a nema sumnje da su ga svi podržali – objašnjava izvor.

 

Kako su ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Miješao se u sve i morao je za sve da se pita.

 

U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje.

 

Kako navodi, u početku je bijes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom nije obraćao pažnju ni na koga.

 

Nije mogao da izdrži da ona uspije u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu – završava izvor.

Kada je Jelena htjela da povede djevojčicu kod svoje majke, oni su joj rekli kako to nije dobro za Janu, da je bolje da ostane s njima, a da će baku vidjeti kada se skroz oporavi.

 

– Neposredno pred jedan nastup Zoran i Jelena su se žestoko posvađali. U jednom trenutku je počeo da viče: “Smiri se, prebit ću te!“ Jelena ga je smirivala i nešto mu objašnjavala. Ono što je bilo još čudnije, Marjanović nije htio da sjedne za sto koji je bio rezervisan za njih ni kada je nastup počeo, već se smjestio u jedan mali ugao iza bine da bi navodno podešavao ozvučenje. U stvari, ni tada nije htio da se odvoji od Jelene – kazao je izvor.

Ne propustite