Mislite da svog partnera poznajte dobro? Ako ne znate ODGOVORE NA OVA PITANJA RAZMISLITE JOŠ JEDNOM!

Zanimljivosti
Mislite da svog partnera poznajte dobro?  Ako ne znate ODGOVORE NA OVA PITANJA RAZMISLITE JOŠ JEDNOM!
.

Mislili ste da ga poznajete? Razmislite još jednom…

 

Kakve su njegove reakcije kada je ljut.

Uspijeva li se kontrolirati? Je li racionalan kada je ljut i sluša li vas što mu govorite? Ili je možda tempirana bomba kojoj se ne smijete ni probližiti? Odgovori na ova pitanja mogu biti ozbiljan problem pa je važno znati što možete očekivati.

 

 Što sve on smatra varanjem.

Ako on misli da je varanje isključivo fizički čin, dok vi varanjem smatrate i emocionalna događanja, samo je pitanje dana kada ćete se pronaći na tankom ledu.

 

Kakva je njegova obitelj i tko je tko.

Prije nego vezu proglasite istinskom ljubavlju, razgovarajte s njim o svemu. Znate li samo ime njegove mame, ne poznajete njegovu obitelj. A ako govorimo o ozbiljnoj vezi, itekako je poželjno da (po)znate svakoga i da znate u kakvim su odnosima.

 

Kakav je kad je bolestan.

Proguta li jednostavno knedlu i suoči se s tim ili ga hvata panika i odmah zabrijava da mu je ostalo svega par dana života. Instinkt vam vjerojatno nalaže da je poželjno da se brinete o njemu, ali ako je hipohondar, to bi vas itekako moglo izbacivati iz takta.

 

Koji su njegovi kratkoročni i dugoročni ciljevi.

Od najranijih dana veze poprilično tačno možete zaključiti jeste li barem približno na istoj valnoj duljini po pitanju onoga što od života želite ili su vaši ciljevi miljama udaljeni. Želite li od života potpuno različite stvari, trebalo bi vam biti jasno da baš i nemate budućnosti.

 

Kako se ponaša prema ljudima iz uslužne djelatnosti.

 Ako možete sa stopostotnom sigurnošću zaključiti da se prema svakom čovjeku odnosi kao prema jednako vrijednom, znate da ste pronašli pravoga.

 

Kakvi su njegovi prijatelji.

O njemu možete puno saznati na temelju društva koje bira. Ako su svi njegovi prijatelji osobe koje žive od danas do sutra, bez ikakvih planova, ciljeva i ambicija, teško da od njega možete očekivati nekakvu ozbiljnost.

 

 Želi li imati djecu.

Ako vam kaže da je sto posto siguran da nikad ne želi djecu, vjerujte mu. Ako vi sanjate o dvoje djece, a on izistira da nikada nema niti jedno, nije najpametnija ideja upuštati se s njim u ozbiljnu vezu.

 

Kakav je kada je na odmoru.

Nadamo se da vam pomisao na dane i dane koje provodite samo s njim neće podizati tlak i da je on dovoljno opušten i uzbudljiv da je odmor uz njega pravi užitak.

 

Ne propustite