MAJKA MONSTRUM NA SMRT IZBOLA SINA: A onda uradila nešto još BIZARNIJE!

Šokantno!
MAJKA MONSTRUM NA SMRT IZBOLA SINA: A onda uradila nešto još BIZARNIJE!
.

Ovaj užasan slučaj desio se u Britaniji. Policija je uhapsila majku zbog sumnje da je ubila svog sedmogodišnjeg sina, a potom sebi nanijela povrede, najvjerovatnije da bi zataškala zločin.


Britanska policija uhapsila je majku (44) zbog sumnje da je nasmrt izbola svog sedmogodišnjeg sina, a potom sebi nanijela povrede kako bi, najverovatnije, prikrila zločin. 

Ubistvo se dogodilo juče oko 18 časova po lokalnom vremenu. Policija je dobila poziv od komšija da se nešto čudno događa u kući u ulici, a kada su stigli na lice mjesta zatekli su mrtvog sedmogodišnjaka i pored njega krvavu majku sa povredama po vratu i rukama.

Hitna pomoć je odmah ženu prevezla u bolnicu, dok su ljekari kod dječaka mogli samo da konstatuju smrt.

Prvo se sumnjalo da je neko napao majku i sina u kući i njemu nanio smrtonosne povrede, ali je istragom utvrđeno da je majka najvjerovatnije izbola dijete, a potom sebe, kako bi prikrila zločin. Ona je i dalje u bolnici, gdje se oporavlja od povreda, a danonoćno je čuva policija.

Susjedi kažu da je u pitanju fina porodica i da nikad nisu primijetili da je u kući bilo nekih problema.

"Znam da ima dva sina. Ovaj malecki je bio predivan, stalno je igrao fudbal u dvorištu. Znam da je u kući živeo i neki muškarac ali ne znam da li joj je to suprug ili partner", rekao je jedan od komšija prenosi Dejli mejl.

Kobnog dana komšije su vidjele majku i sina kako šetaju držeći se za ruke. Niko ne zna šta je prethodilo ovoj tragediji.

Ne propustite