MOGUĆ RASPLET U SLUČAJU MARJANOVIĆ: Evo ko će biti prvi svjedok na saslušanju

Region
MOGUĆ RASPLET U SLUČAJU MARJANOVIĆ: Evo ko će biti prvi svjedok na saslušanju
.

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, prvi je svjedok koji će biti saslušan u slučaju koji zaokuplja interesovanje čitavog regiona, nezvanično se saznaje. 

Saslušanje prvih svjedoka trebalo bi da uslijedi početkom ili polovinom oktobra. 

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, tačan datum početka trebalo je da bude 16. oktobar, ali postoji mogućnost da to ipak bude 6. oktobar jer je pritvor Zoranu Marjanoviću ističe baš u vrijeme prvog pomenutog datuma. 

Do, 16. oktobra, odnosno isteka njegovog pritvora u trajanju do 30 dana, trebalo bi da bude saslušan makar jedan svjedok i donijeta odluka hoće li osumnjičeni Zoran Marjanović biti pušten ili će mu pritvor biti produžen.

U ovoj fazi postupka, prvo se saslušavaju oštećeni, a to će biti upravo Teodora, Jelenina sestra od strica.

sestra

PJEVAČICEJELENINA SESTRA KONAČNO PROGOVORILA

Sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva ispričala je medijima zašto je porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, ali i dodala kako je Jelena mogla biti ubijena dosta ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila policiji.

Tako Krsmanovići tvrde kako Jelena nije ubijena na nasipu u Crveniki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine, nakon 20 sati potrage.

- Pričale smo sa forenzičarima koje smo angažovali, oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu. Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu, kazala je Teodora, pišu "Novosti".

Ona navodi kako je Jelena mogla biti ubijena te iste večeri, budući da je nakon toga niko nije vidio ni čuo.

Ovo baca jsenku na navodni razgovor majke i kćerke: navodno, Jelena je, trčeći na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je nakratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala sa pjevačicom ili je neko simulirao njen glas.
 
Kako ističe Teodora, njena porodica anagažovala je Centar za forenzička istraživanja kako bi se došlo do novih dokaza.
 
- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se riješi ubistvo - zaključuje Teodora koja je bila sa Jelenom veoma bliska, pišu "Novosti".

jelena-nsl

DJEVER PJEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ NEMA ALIBI ZA DAN NJENOG UBISTVA!

Djever pjevačice Jelene Marjanović, Miloš, našao se pod lupom policijske istraga budući da na dan počinjenja ubistva nije imao alibi.

Naime, Srpski telegraf saznaje kako je Miloš zadržan u policijskoj stanici prije dvije nedjelje, dok se Zoran nalazio u rijalitiju Zadruga.

Tada je on zajedno sa cijelom porodicom posljednji put bio priveden na neki informativni razgovor.

- Svi članovi porodice su tada razgovarali sa inspektorima. Vladimir i Zorica su pušteni nakon što su dali izjave, samo je Milošu bio određen pritvor do 48 sati - kaže njihov izvor iz istrage.

Kako dodaje, Miloš je u razgovoru sa inspektorima negirao da je boravio u kući taj dan kada se ubistvo desilo, ali nije mogao da kaže gdje je bio u to vrijeme.

- Rekao je da cijeli dan nije bio u kući, ali nije imao alibi za mjesto i vrijeme boravka u periodu kada se desilo ubistvo pjevačice Jelene Marjanović - kaže sagovornik ovog lista koji je dobro upućen u istragu.

Na kraju otkriva da se Miloš tokom razgovora ponašao zaštitnički prema porodici, a u nekoliko navrata je čak zaplakao kada bi se spomenula mala Jana, kćerka Jelene i Zorana Marjanovića.

878965-zoran-marjanovic-jelena-krsmanovic-ls

 

Ne propustite