STRAŠNO: U stanu zatvorio kćer (13) svoga prijatelja, VRISKA počela kada joj je rekao OVU JEDNU STVAR

Region
STRAŠNO: U stanu zatvorio kćer (13) svoga prijatelja, VRISKA počela kada joj je rekao OVU JEDNU STVAR
.

Miodrag Đorđević (48) iz Lazarevca osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na pet i po godina zatvora zbog toga što je obljubio maloletnu L. M., inače drugaricu svog sina.

Kako je sud utvrdio, Đorđević je iskorištavao što je tada trinaestogodišnja devojčica bila kćerka njegovih prijatelja, kao i to što je bila zaljubljena u njegovog sina, prenosi jedan srbijanski portal.

- Utvrđeno je da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu dodirivao L. M. po grudima i genitalijama. Jednom prilikom ju je odveo u svoj stan, skinuo svoj donji veš, počeo da je ljubi, a zatim legao preko nje. Ubjeđivao je da mora da se opusti i da neće mnogo da je boli, ali je djevojčica vrisnula i do odnosa nije došlo. Inače, trinaestogodišnju djevojčicu je ubjeđivao da, ukoliko želi da bude s njegovim sinom, prethodno mora da bude i s njim - utvrđeno je tokom sudskog postupka.


Kao olakšavajuću okolnost, sud je Đorđeviću uzeo to što je porodični čovjek i što je priznao djelo i pokajao se, dok je otežavajuća okolnost što je ranije osuđivan.

 

Ne propustite