SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA SVE PRISUTNE: Žena je htjela je da ga zagrli, a on je uradio nešto NEOPROSTIVO!(VIDEO)

Show
SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA SVE PRISUTNE: Žena je htjela je da ga zagrli, a on je uradio nešto NEOPROSTIVO!(VIDEO)
.

Čarli Buker je sinoć u Los Anđelesu osvojio dvije Emi nagrade. Kada je čuo da su pročitali njegovo ime, ustao je, otišao do bine i primio prestižno priznanje.

Zasad sve zvuči veoma obično? Veliki preokret je uslijedio kada je njegova žena Koni Hug ustala i čestitala, odnosno pokušala da čestita svom mužu. Iznenadilo je to sve, a i začudilo, iz više razloga.


Prvo su se svi začudili kada su ugledali Koni jer se ona veoma rijetko pojavljuje u Holivudu. Publika je najčešće viđa u britanskim TV serijama. A drugi važan razlog sveopšteg čuđenja jeste način na koji ju je poljubio i "zagrlio" njen suprug scenarista. Ovo zagrlio je pod navodnicima jer se grljenje desilo u letu.

Toliko je Čarli kojem je dva Emi priznanja donijela televizijska serija "Black Mirror", žurio da dođe do scene, da je jedva uspio da dotakne suprugu, koja je ostala da" lebdi" u publici. Poslije poniženja koje joj je priredio euforični muž, sjela je ponovo na stolicu. Sve ovo nije promaklo TV gledaocima dodjele koji su ubrzo započeli raspravu na Tviteru pitajući se da li je Koni, zvezda serija "Blue Peter" i "The Xtra Factor", uopšte bila u sali i da li se ona uopšte zagrlila sa mužem.

Ne propustite