SLAVNI GLUMAC ISKRENO: 'Odustao sam od ideje da ću biti otac, a sada imam blizance i plačem četiri puta dnevno'

Show
SLAVNI GLUMAC ISKRENO: 'Odustao sam od ideje da ću biti otac, a sada imam blizance i plačem četiri puta dnevno'
.

George Clooney se u intervjuu za Daily Mail raspričao o svojim blizancima, Elli i Alexanderu, ali i o svojoj supruzi Amal..

"Iz daleka se vidi tko je dječak, a tko djevojčica, zar ne? On je duplo veći od nje. Mrcina. A ona je preslatko sitno stvorenje", rekao je Clooney novinaru Daily Maila pokazavši mu fotografije Elle i Alexandera.

"Ne plaču puno. Ja plačem više od njih. Plačem barem četiri puta dnevno. Od umora", našalio se glumac.

" Najvažnija im je Amal. Toliko joj se divim jer se trudi dojiti ih, pa zbog toga spava možda dva sata u komadu, a ljubav koju osjećaju prema njoj nešto je neprocjenjivo", otkrio je Clooney, piše tabloidhr.

Iako je neispavan, sretan je zbog svega što mu se trenutno u životu događa.

"Imam 56. godina i zaista nisam očekivao da će mi se sve to dogoditi sada. Bio sam uvjeren da ću u životu biti jedino fokusiran na karijeru, ne na veze. Upoznao sam Amal i pomislio kako mi je divno. A onda, odjednom, došla su ova dva mala vragolana koja me usrećuju iz dana u dan. Zaista su smiješni. On samo jede i jede i glasa se 'uh-uh'. Nikada nisam vidio nekog da može toliko pojesti. A ona, ona je vrlo profinjena i prava kopija svoje majke", zaključio je ponosni suprug i otac.

Ne propustite