UHAPŠENA POZNATA HRVATSKA GLUMICA: Vrijeđala i udarala policajce!

Region
UHAPŠENA POZNATA HRVATSKA GLUMICA: Vrijeđala i udarala policajce!
.

Policajci su zaustavili vozilo te vidno alkoholiziranoj vozačici ponudili alkotest koji je odbila. 

Mia Begović (54) je prošle sedmice provela noć u Jedinici za zadržavanje i prepratu na Oranicama, nakon što je, pod utjecajem alkohola, izudarala i izvrijeđala prometne policajce, zbog čega je privedena uz primjenu sredstava prisile.

Zbog neobičnih vozačkih reakcija zagrebački policajci zaustavili su vozilo te vidno alkoholiziranoj vozačici ponudili alkotest koji je ona odbila. 
Ubrzo nakon toga izvrijeđala je policajce te na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi nazivajući ih ´Srbima´ i ´plaćenicima´.

Policajci su je potom pokušali privesti no Begović je pružala snažan otpor pri čemu ih je izudarala nogama pa su bili prisiljeni koristiti sredstava prisile, odnosno vezanja lisicama.

Glumica je tu noć provela na triježnjenju u Jedinici za zadržavanje i prepratnju na Oranicama, nakon čega je, uz optužni prijedlog, puštena da se brani sa slobode.

"Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje kojeg nije bilo, a to može potvrditi i moja kolegica Anita Matić Delić koja je sa mnom bila u automobilu. Uz to, posjedujem i snimku kojom se to potvrđuje.", poručila je glumica.

maxresdefault

Ne propustite