MNOGE ŽENE ĆE SE SLOŽITI: Ovo su tri tipa muškaraca kojih se trebate kloniti

Zanimljivosti
MNOGE ŽENE ĆE SE SLOŽITI: Ovo su tri tipa muškaraca kojih se trebate kloniti
.

Postoje tri tipa muškaraca kojih se definitivno trebate kloniti.

 

Idiot

Muškarac koji će vas besramno ljubiti i grliti pred svima i svugdje, a vodit će vas sa sobom po svuda. Onda će se nakon dva mjeseca javiti kao da ste se jučer vidjeli. U početku, takvi su muškarci zanimljivi jer znaju kako glumom osvojiti ženu, ali s vremenom će pokazati pravo lice i tada ćete shvatiti kako je on kreten sa kojim ne namjeravate biti. Jednostavno se maknite od njega i nemojte mu se javljati. On će vas brzo zaboraviti jer takvi muškarci uvijek imaju rezerve.

 

Dječak u duši

Mislite kako je super zabavan dečko sa kojim ćete se uvijek smijati, ali s vremenom će on pokazati svoju djetinjastu stranu koja vama nikako neće biti privlačna. On ne razmišlaj o budućnosti i svejedno mu je kakva će biti. Nemojte se mučiti sa takvim muškarcem. Radije pronađite pravoga.

 

Dosadnjaković

Takvi su zapravo muškarci zaista slatki i dragi i uvijek slušaju žene i posvećuju im pažnju. Iznenade ih sitnicama i uvijek su tu uz njih. Međutim, oni su dosadni. Sa njima je svaki da isti i polako vam postaje to sve ljigavo jer želite pravog muškarca koji će vam pokazati što je to ljubavi i strast. Dosadne dečke odbacite jer sa njima nećete moći ostvariti pravu ljubavnu vezu.

 

 

Ne propustite