ZARAĐUJE VIŠE I OD ANGELINE JOLIE: Ona je jedna od najplaćenijih glumica na svijetu, ali za nju nikad niste čuli! (VIDEO)

Show
ZARAĐUJE VIŠE I OD ANGELINE JOLIE: Ona je jedna od najplaćenijih glumica na svijetu, ali za nju nikad niste čuli! (VIDEO)
.

Glumica, pop zvijezda, producentica, humanitarka, fashionistica i jedna od najplaćenijih glumica na svijetu koja zarađuje više od Angeline Jolie, Jennifer Aniston i Julije Roberts - ali za nju vjerojatno nikad niste čuli.


Vrijeme je da upoznate Fan Bingbing, 35-godišnju Kineskinju koja je jedna od najpopularnijih kineskih celebrityja i, prema prošlogodišnjem Forbesovom popisu, peta najplaćenija glumica na svijetu sa 17 milona dolara na svom računu. 

Za samo jedno pojavljivanje na eventu Fan traži i do 400.000 dolara!

Možda ste je vidjeli u blockbusteru "X Men: Dani buduće prošlosti" 2014. godine, a to je samo jedan od 50 filmova u kojima je glumila. Također se pojavila u više od 40 televizijskih serija i izdala 13 singlova i jedan studijski album. Fan je u Kini nevjerojatno popularna i jedna je od najnagrađivanijih glumica.

Jedna je od najvećih modnih ikona u Kini, a njezinu popularnost prepoznali su i veliki brendovi. Tako je postala prva azijska glumica čiju lutkicu Barbie je izradio Mattel, a zaštitno je lice Louis Vuitton torbi. Isti brend za nju je izradio haljinu prema njezinim željama za premijeru u Cannesu 2013. godine. Fan je tako postala prva Azijatkinja za koju je Vuitton izradio haljinu po mjeri.


Glumica se prošle i pretprošle godine našla na popisu najbolje odjevenih na svijetu Vanity Faira.

Ne propustite