KRVNIK UBIO ŽENU I ČETVEROMJESEČNU KĆERKU: Bebi zdrobio lobanju, pa je zaklao nožem! Njegova reakcija na suđenju zaprepastila sve!

Region
KRVNIK UBIO ŽENU I ČETVEROMJESEČNU KĆERKU: Bebi zdrobio lobanju, pa je zaklao nožem! Njegova reakcija na suđenju zaprepastila sve!
.

Arpad Sabo (28), koji je optužen za ubistvo supruge Slavice (24) i četvoromjesečne kćerke Nikoline, bio je potpuno hladnokrvan kada su juče u sudnici čitali nalaz vještaka o stravičnim povredama na žrtvama.

Prije nego što je nožem prerezao grkljan četvoromjesečnoj kćerkici, krvnik Arpad Sabo (28) snažnim stiskom ruke je djetetu polomio obje temene kosti glave, nalaz je vještaka koji je juče saopšten u nastavku suđenja Sabu za ubistvo supruge Slavice (24) i bebe Nikoline u Veterniku u avgustu prošle godine.


Optuženi Sabo, kao i na prvom pretresu, ni juče nije želio da iznosi odbranu. On se u sudnici ponašao hladnokrvno, ne pokazujući ni trunku kajanja, a nikakvu reakciju nije pokazao ni kada je sudski vještak govorio o smrtonosnim povredama koje je nanio četvoromjesečnoj kćerki.

 

- Tjemeni dio glave, poprečno duž preloma tjemenih kostiju, krvlju je podliven. Obje tjemene kosti su prelomljene, prelom je linijast, pruža se poprečno preko tjemena i zahvata obje tjemene kosti. To znači da je optuženi kćerkicu od četiri mjeseca prvo stisnuo rukom za tjeme glave, a zatim joj je nožem prerezao grkljan - stoji u nalazu sudskomedicinskih vještaka.

 

Potom je sudski vještak Radenko Vuković objasnio da Sabo prilikom hapšenja ni u krvi ni u urinu nije imao alkohola, što znači da je monstruozni zločin počinio u potpuno trezvenom stanju, prenosi Kurir.


Podsjetimo, u optužnici se navodi da je Arpad svjesno ubio suprugu i dijete. Tog dana, u noći između 15. i 16. avgusta prošle godine, prvo je ubio Slavicu, i to tako što je najprije u kupatilu stana krenuo da je udara u glavu i tijelo. Onda je uzeo kuhinjski nož, dužine sečiva oko 20 centimetara, i Slavici zadao tri ubodne rane na vratu, ali se tu nije zaustavio već je nastavio da joj kasapi grkljan, zid ždrijela, krvne sudove.


Nakon toga optuženi je otišao do dječjeg kreveca u kome je spavala četvoromjesečna Nikolina. Prvo joj je šakom polomio tjeme glave, a zatim istim nožem kojim je ubio Slavicu djevojčici prerezao vrat. Nastavak suđenja zakazan je za 20. oktobar.

 

    Branilac provocirao

    SVEJDOK: NISAM IMAO NIŠTA SA SLAVICOM


    Advokat okrivljenog Dragan Čolić juče je ispitivao svedoka Lazara Petrića, sve vrijeme pokušavajući da ga navede da kaže da je „imao nešto sa Slavicom“.

    - To nije tačno. Mi smo se družili kao komšije. Ali ne samo sa Slavicom nego i sa Arpadom. Dopisivali smo se porukama, ali u njenim porukama nije bilo ničeg bezobraznog, kako vi to pokušavate da kažete. Sve su se odnosile na to da li ćemo piti kafu ili spremati ručak. Sve poruke mogu da se provjere jer je moj telefon u novosadskoj policiji na vještačenju - izjavio je svjedok.

 

Ne propustite