BIVŠI RADNIK MCDONALD’S –a OTKRIO: Evo kako varaju kupce!

Zanimljivosti
BIVŠI RADNIK MCDONALD’S –a OTKRIO: Evo kako varaju kupce!
.

Pod temom “Što ste na poslu morali skrivati od klijenata” na Redditu, ljudi koji su, kažu, radili u najvećem lancu brze prehrane tvrde da postoji trik zahvaljujući kojem su kupcima davali manje pomfrita, a da to oni nisu ni primijetili.

Radio sam u McDonald’su i naučili su me kako da stisnem kartonsku ambalažu dok stavljam pomfrit kako bi izgledala puna, no zapravo ne bi bila”, napisao je korisnik. Kaže kako je samo jedan kupac primijetio da nešto ne valja. “Prebacio je krumpiriće u svoju posudu i potom ih vratio u karton koji je bio samo napola pun pa sam mu morao dati još krumpirića”, objašnjava.

Mrzio sam to i odbijao sam to raditi. Nikada nisam dobio otkaz, a nekoliko mušterija me pitalo kada sam u smjeni idući tjedan kako bih im ja davao pomfrit”, napisao je, a bilo je i drugih (bivših) radnika McDonaldsa koji su rekli da su se trudili prepuniti kutije.

McDonalds najoštrije odbacuje bilo kakve teze navodnih bivših radnika.

Uvjereni smo da su te tvrdnje izmišljene, ne postoje nikakvi ‘tajni trikovi’ a imamo strogo propisane postupke koji osiguravaju da porcije pomfrita nisu nedovoljno pune”, rekao je glasnogovornik te dodao da bez provjerenog izbora, ne mogu ovaj slučaj dalje istražiti.

Ne propustite