HOROR: Petorica mladića DROGIRALI MALOLJETNICU, A ZATIM GRUPNO SILOVALI: Sve su snimali pa video objavili na internetu

Region
HOROR: Petorica mladića DROGIRALI MALOLJETNICU, A ZATIM GRUPNO SILOVALI: Sve su snimali pa video objavili na internetu
.

Petorica mlađih muškaraca nedavno su nepravomoćno osuđena na godinu dana zatvora jer su prije deset godina silovali tada 16 godina staru djevojku, a prije toga su je napili i drogirali.

Borislav G. (34) i njegovi višestruko osuđivani prijatelji Mario B. (31), Milorad B. (32), Ivan H. (31) i Tomislav B. (34), nakon deset godina od seksualnog zločina nad tada 16-godišnjom djevojkom, nedavno su na jednom Općinskom sudu na istoku Slavonije osuđeni svaki na po godinu dana zatvora.

Sud je zaključio da su se upleli u seksualni čin s tinejdžericom koju su prethodno napili i drogirali heroinom, a cijeli grupni odnos snimao je jedan od prijatelja kojeg su pozvali da snimi orgijanje i koji je kasnije snimku učinio dostupnu drugima, piše Jutarnji list.

Žrtva je opisala kako je u kafiću bila s poznanikom Ivanom te da je ostala sama kad je on otišao. Tada su joj, rekla je, dečki koji su pili, ali nisu bili pijani, ponudili piće, a potom je s njima otišla i u toalet gdje je prvi put probala drogu, tačnije kokain.

Jedan od dečki mi je obećao platiti 1000 kuna za seks. Kad smo došli u neku kuću, jedan mi je ubrizgao heroin iglom u venu. Bila sam ošamućena, ali sam rekla da ne želim seks s njima, pa mi je opaljen šamar.

Naređeno mi je da se skinem. Dopustili su mi da se nakon seksa otuširam, pa sam se omotala plahtom i pobjegla kroz prozor. Dečki su potrčali za mnom. Uhvatili su me na početku ulice i vratili kući te prisilili na grupni seks. Pustili su me tek sutradan. Od straha nikome nisam rekla, a moj dečko je doznao jer je vidio snimku na internetu”, ispričala je žrtva na sudu.

Mario B. pred sudom je kazao da su bili pijani te da im je djevojka izgledala punoljetna. 

Ne propustite