SIN JOJ PONOVO U CENTRU SKANDALA: Pjevačica otkrila kako se osjeća zbog svega, a EVO ŠTO JE REKLA I O SVOJIM KOLEGAMA

Show
SIN JOJ PONOVO U CENTRU SKANDALA: Pjevačica otkrila kako se osjeća zbog svega, a EVO ŠTO JE REKLA I O SVOJIM KOLEGAMA
.

Pjevačica Snežana Đurišić pred novu sezonu pjevačkog show-a u kojem je članica žiria, otkriva da je zakopala ratne sjekire s kolegicom Anom Bekutom.

Prošlu sezonu Grandovog takmičenja obilježile su spekulacije o sukobu nje i Bekute, a Snežana prvi put priča što je od svega bilo tačno, piše Kurir.rs.

"Zaista mi nije jasno zbog čega je toliko važno i zbog čega se mjesecima kroz naslove forsira pitanje da li smo Ana i ja u dobrim odnosima. Tačno je da smo prije izvjesnog vremena imale konflikt i da su odnosi stagnirali, odnosno da je komunikacija zahladila, ali nikada nismo prestale da komuniciramo, jer smo profesionalci i u skladu s tim se odnosimo prema poslu i prema kolegama. Hvala bogu pa smo odrasle i pametne žene i to smo prevazišle", kaže Snežana.

Snežana kaže da nije čula priče kako Viki Miljković sprema novu taktiku kako bi se obranila od Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

"Ako je tako, Viki želim puno sreće i uspjeha s novom taktikom i uspjeh u svemu što je naumila. Moja taktika je kao i do sada, a to je da nemam taktiku. Ono što imam je svakako veliki entuzijazam pred novu i sigurna sam uspješnu sezonu", kaže Snežan.

Na pitanje o visini honorara (za koji se priča da je prilična suma) pjevačica je diplomatski odgovorila:

"Evo prave začkoljice od pitanja. Ako se složim, neko će reći: vidi ovu što je umišljena, a ako se ne složim, malko ću vas slagati, što ne volim i ne radim. Istina je da veliki procenat mojih angažmana jesu privatne zabave i meni je izuzetno drago što ljudi požele da baš ja budem dio njihovog slavlja i hvala im na tome što mi ukazuju povjerenje. Isto tako je istina da se moja dugogodišnja karijera, moj bogom dani talenat i moje pjesme vole i poštuju kroz adekvatan honorar. Ne smatram da je pristojno i umjesno pričati o konkretnim sumama, pa zato i neću", rekla je pjevačica, koja kaže da nije imala neprijatnosti na tezgama.

Ne tako davno u medijima se pojavila priča da je Snježanin sin ponovo izazvao udes.

"Zaista ne znam kome takve stvari u bilo kom da su kontekstu, prijaju i naravno da stvaraju stres i neprijatnost, ne samo meni već cijeloj mojoj porodici, i to je prosto moj usud, i ne samo moj već svakoga tko je javna ličnost, jer se prema nama postupa kao da smo neko javno dobro. Zamislite to kao klupe na šetalištu, vidjet ćete neke koje su očuvane i biće vam lijepo jer možete i vi da ih nesmetano i s uživanjem koristite, a nekada ćete vidjeti polomljene, išarane i uništene klupe na koje ne biste ni seli. E, tako nekad razni napisi umiju da polome, išaraju i, ne daj bože, unište nečiji život. Sreća je u tome što sam ja po prirodi veliki borac, pa ne dozvoljavam da se kod mene u dvorištu bilo što lomi, šara ili uništava. Naučila sam da me takve stvari, kada me pogode, ne obore", kaže Snežana, koja je nedavno imala problem i s lažnim profilom na društvenoj mreži Fejsbuk.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite