DOMAĆE ZVIJEZDE U STRAHU: Uragan Irma im ugrozila skupocjene vile!

Show
DOMAĆE ZVIJEZDE U STRAHU: Uragan Irma im ugrozila skupocjene vile!
.

Uragan Irma nastavio je da pustoši Floridu i direktno pogodio Majami, jedan od najljepših gradova SAD, gdje brojne svjetske, ali i domaće zvijezde imaju svoje raskošne nekretnine.


Među onima koji strahuju za sigurnost svojih vila pred naletom jednog od najjačih uragana u istoriji nalaze se Novak Đoković, naš najbolji teniser, pjevačica Lepa Brena i bivši košarkaš Marko Jarić.


Pogled na okean


Đoković, trenutno šesti teniser na planeti, početkom ove godine je za 8,9 miliona kupio trosoban luksuzni stan u zgradi u Majami Biču. Stan ima pogled na Atlantski okean, veliku terasu i bazen sa slanom vodom. Tu su još i fitnes centar, spa, medija soba i automatski sistem za parkiranje s privatnim prilazom.

- Ovaj stan obezbjeđuje perfektne uslove za život moje porodice. Ovo je lokacija koja se neočekivano pojavila u komšiluku koji se rapidno razvija, i to me je privuklo - rekao je Đoković nakon kupovina stana.


Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović u Majami Biču imaju vilu vrijednu 1,6 miliona dolara, koju iznajmljuju za oko 8.000 dolara mjesečno. U pitanju je trosobna vila sa dva kupatila i velikom kuhinjom, koja posjeduje bazen i privatni dok za jahte. U ovoj vili od 400 kvadrata, koja se nalazi na 15 minuta od Saut Biča, tokom studiranja živjeli su Stefan i Filip Živojinović.


Najvrijedniju nekretninu od domaćih zvijezda u Majamiju posjeduje bivši košarkaš Marko Jarić. U pitanju je palata iz 1958. od preko 700 kvadratnih metara koja ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, bazen i nalazi se na imanju od jednog hektara. Smještena je na luksuznom ostrvu Indijan, koje ima posebnu policiju i na njemu žive najbogatiji ljudi u Americi. Jarić je u ovoj vili živio do prošle godine s brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, sa kojom ima dvije kćerke.


Američki predsjednik Donald Tramp rekao je da smatra da se SAD „malo posrećilo“ nakon što je uragan Irma skrenuo s prvobitnog kursa i uputio se ka zapadu duž obale Floride.

- Loše vijesti su da je ovo neko veliko čudovište. Irma će nas koštati mnogo, ali ne razmišljam o tome trenutno. Trenutno smo zabrinuti za život ljudi, a ne troškove - rekao je on.


Tramp je na Floridi proglasio stanje prirodne katastrofe.


Avion s hranom za Srbe


Teretni avion sa osnovnim životnim namirnicama i vodom za srpske državljane poslat je u nedjelju uveče na ostrvo Sveti Martin, koje je prošle nedjelje pogodio uragan Irma. Pomoć bi trebalo da bude dovoljna dok na ostrvo ne stigne brod koji je prošle noći krenuo.


Zoran Milinković, koji je na Sveti Martin stigao sa ostrva Gvadalupe, rekao je za RTS da se situacija vrlo polako normalizuje.

Ne propustite