DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA: Ubila dečka i njegovog psa, a onda sa ulice posmatrala uviđaj

Region
DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA: Ubila dečka i njegovog psa, a onda sa ulice posmatrala uviđaj
.

Beogradska policija jučer je u stanu na Bulevaru kralja Aleksandra 147 pronašla beživotno tijelo muškarca inicijala T.V. (63), kao i njegovog psa u fazi raspadanja, a slobode je lišena 38-godišnja A.S., koja je cijelo vrijeme uviđaj posmatrala sa ulice.

Tijela muškarca i psa pronađena su nakon što su komšije alarmirale policiju zbog nesnosnog smrada koji je dopirao iz stana.

- Policajce je po dolasku na lice mjesta zatekao šokantan prizor. U stanu su bila tijela T. V. i psa, koja su bila u stanju raspadanja. Muškarac je pronađen u spavaćoj sobi i na sebi nije imao odjeću. Pas je pronađen u kadi u kupatilu! Cijeli stan je krvav, scene su bile stravične - kaže izvor "Srpskog telegrafa".

- Djevojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i djelovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobjegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem - navodi izvor.

Komšije su kazale kako su djevojka i žrtva živjeli zajedno u stanu, te da su oboje bili teški zavisnici.

- Pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa, a nije isključeno i da su u trenutku tragedije oboje bili drogirani s obzirom na to da su u pitanju teški zavisnici - kažu oni.

- On je živio sa majkom i stalno su se svađali. Njoj nije davao da izlazi iz stana, a ona bi, kada bi izašla, u hodniku vikala: "Upomoć, spasite me!" Kada je ona umrla on se potpuno predao poroku. Viđala sam ga da se muva tu po komšiluku sav mršav i ispijen. Ovako nešto moglo se i očekivati. U posljednje vrijeme smo ga viđali sa djevojkom, mislim da se i ona doselila u taj stan - rekao je komšija koji je želio da ostane anoniman.

Policija je obavila uviđaj, a tijelo je upućeno na Institut za sudsku medicinu da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Ne propustite