STRAVIČNO: Pronađeno beživotno tijelo čovjeka i leš njegovog psa u stanu

Region
STRAVIČNO: Pronađeno beživotno tijelo čovjeka i leš njegovog psa u stanu
.

Tijelo muškarca V. T. (63) i leš njegovog psa pronađeni su u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, policija je obavila uviđaj i utvrđuje se da li je smrt nasilna.


Beživotno tijelo V. T. ležalo je najmanje pet dana u sobi stana na trećem spratu zgrade koji je pripadao njegovoj majci preminuloj ranije ove godine, a leš njegovog psa pronađen je u kadi u kupatilu, saznaje "Blic".

Tragedija je otkrivena nakon što su komšije pozvale policiju i prijavile da iz stana dopire nesnosan miris, nakon čega je patrola ušla u stan i zatekla stravičan prizor.

Kako saznajemo, na vratu muškarca mogle su se uočiti ogrebotine, ali je tijelo pronađeno u izuzetno teškom stanju i poslato je na obdukciju da bi se utvrdilo da li ima tragova nasilne smrti.

Komšije kažu da je V. T. živeo u vanbračnoj zajednici sa ženom (37), ali nju nisu viđali posljednjih nekoliko dana.

- Policiju smo zvali više puta i prvo su nam rekli da sami obijemo stan, ali to nismo hteli da uradimo. Patrola je dolazila danas, ušli u stan i pronašli V. T. i psa u kupatilu - pričaju komšije.


Muškarac je, kako se moglo čuti na licu mjesta, poznat policiji kao zavisnik od droge, pa se ne isključuje ni mogućnost da je to uzrok smrti.

- On je već godinama imao problema sa drogom, ali nikada nije pravio pometnju u zgradi, bio je miran, nije se svađao... Ali ta žena, koja je sa njim živjela posljednjih godinu dana, bila je jako neprijatna i agresivna prema komšijama, zbog čega smo više puta morali da zovemo i policiju - priča jedan od stanara zgrade.

Ne propustite