13 godina iz ovog stana dopiru krici DVIJE SESTRE: Kada je policija ušla, našla je HOROR!

E buraz
13 godina iz ovog stana dopiru krici DVIJE SESTRE: Kada je policija ušla, našla je HOROR!
.

Iz stana broj 24 u ulici Dimče Lahčanski u Bitolju, u Makedoniji, godinama odjekuju krici dvije sestre – Nataše (35) i Elene (34) Kolevske, a komšije su nemoćne da pomognu.

Probali su i socijalni radnici i ljekari Hitne i policija. Dvije žene i njihova majka Mirjana Kolevska (70) su iza vrata  poručile da su same izabrale ovo.

Kakav je njihov život, može se samo pogađati po jaucima koji dopiru iz  stana.

Nakon smrti supruga, 2004. godine, Mirjana Kolevska je kćerkama zabranila kakav kontakt sa spoljnim svijetom. Drži ih zaključane već 13 godina.
Majka i kćerke žive od penzije, bez struje i grijanja. Visokoobrazovane ličnosti, dvije sestre Nataša i Elena  žive u nehigijeniskim uslovima, oboljele, sa ranama po tijelu.

Njihove komšije kažu da se iz stana čuju jauci.

– Čim im dođe majka, sestre se smire. Zato apelujemo da se nešto hitno preduzme – kaže njihova komšinica.

Prije dvije godine, nakon krikova komšije su pozvale Hitnu pomoć. Policija je tada obila vrata, na nosilima, iznijela dvije sestre. One su zadržane u bolnici.

Ljekari nisu utvrdili tjelesne povrede, a u izvještaju psihijatra  je stajalo da sve tri žene nemaju znake psihotičnosti. Ipak, kada su  puštene kući, njihova majka ih je ponovo zaključala.

– Prije nego što su ih odneli u bolnicu, dvadeset dana nisu ništa jele ni pile.

Stanovnici zgrade sada su zabrinuti, jer se čuje glas samo jedne sestre.

Kada je policija uz pomoć  službe pokušala da uđe u stan, žene su im rekle da su same odabrale ovo.

Zbog  krikova koji dolaze iz stana, nadležni su od stanara zgrade zatražili da sakupe potpise i da ih dostave policiji, a zatim će se pokušati pomoći im.

Ne propustite