PROGOVORILA BIVŠA PUNICA HIRURGA KOJI SE UBIO: 'Kako je živio, tako je i završio'

Show
PROGOVORILA BIVŠA PUNICA HIRURGA KOJI SE UBIO: 'Kako je živio, tako je i završio'
.

 Kratka, ali burna veza između glumice Ivane Panzalović (30) i uglednog plastičnog hirurga (59) Srđana Cvetanovića okončala se juče samoubistvom ljekara koji je prije nego što je sebi ispalio metak u glavu, pokušao da ubije svoju duplo mlađu devojku, piše Kurir.
 
U ulazu pored zgrade na Dedinju gdje se tragedija dogodila živi Srđanova nekadašnja punica. O bivšem zetu nije željela mnogo da priča. Ponosna je na svoju kćerku, na svoje unuke i srce joj se cijepa.
 

"Nisu to bila samo dva braka, već nebrojene žene. Sve njegove ljubavi bile su velike, ali najviše na svijetu je volio sebe. Kako je živio, tako je i završio", kratko je prokomentarisala ona.
 
Jurio je nožem po stanu

Porodična drama odigrala se oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živio posljednjih nekoliko mjeseci i koji je Cvetanović naslijedio od roditelja.
 
Kako Kurir piše, doktor je trebalo da bude dežuran, ali je zamenio smjenu u posljednji čas jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

 1277367-hro-ivana-panzalovic-3-ff
- Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spaslo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor i dodao:

- Cvetanović je navodno sumnjao da je Ivana bliska s jednim političarem, i to joj je često zamjerao. Njihov odnos je u poslednje vrijeme bio pun trzavica. Uslijedile su učestale svađe, koje su kulminirale u srijedu uveče. Ona je nekoliko puta prijetila da će ga ostaviti, ali on se nije mirio s tim.

Ne propustite