HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE PRAVA ISTINA!

Show
HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE PRAVA ISTINA!
.

Nakon svađe s glumicom Ivanom Panzalović, poznati hirurg je sebi presudio

- Prava istina je da je glumica Ivana kćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga - započinje svoju ispovijest Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju djevojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

- Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve što mu se dešava u životu i vrijeme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne djece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se pre 16 godina - dodaje prijatelj hirurga.

Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dvije godine, a sporazumno su se razišli.Nakon razvoda on i Ivana su uspostavili kontakt i s njom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

- Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promijenio imidž... Poslije tri-četiri mjeseca zabavljanja bili su na ljetovanju u Italiji.

Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu - rekao je Srđanov prijatelj.

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike s Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom.

- Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - tko zna što on tamo radi. Posljednji put smo se vidjeli pre 15 dana, djelovao je umorno i nekako sav propao... Pitao sam što mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da s Ivanom kao i uvijek - ludilo - otvorio je dušu Goran.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite