ISPOVIJEST PRIJATELJA HIRURGA KOJI JE UPUCAO GLUMICU, PA SE UBIO: Ove stvari mi je pričao u povjerenju 15 dana prije tragedije!

Region
ISPOVIJEST PRIJATELJA HIRURGA KOJI JE UPUCAO GLUMICU, PA SE UBIO: Ove stvari mi je pričao u povjerenju 15 dana prije tragedije!
.

"Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - ko zna šta on tamo radi. Morao je da obriše slike s bivšom ženom s Fejsbuka i Instagrama. Pravila je dramu na ljetovanju. Bili su i kod mene u gostima"

- Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga. Sve ću vam ispričati, samo vama, jer kad vidim šta se piše po novinama, nije mi dobro - započinje svoju ispovijest za portal Telegraf.rs Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju djevojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

- Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vreme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne djece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se prije 16 godina - dodaje prijatelj hirurga.

Kako  je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dve godine, a sporazumno su se razišli.

Nakon razvoda, prošle godine, on i Ivana su uspostavili kontakt. Kako kaže, sa Ivanom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana kćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živjeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan naslijedio od oca.

- Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promijenio imidž...  Poslije tri-četiri mjececa zabavljanja bili su na letovanju u Italiji. Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu.

prijatelj1

"MORAO JE DA SKINE SLIKE S FEJSBUKA I INSTAGRAMA"

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom. 

- Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - ko zna šta on tamo radi. Posljednji put smo se vidjeli prije 15 dana, djelovao je umorno i nekako sav propao... Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvijek - ludilo - otvorio je dušu Goran.

"ON NIJE BIO LOŠ ČOVJEK, SVAKOM JE POMOGAO, NE ZNAM ŠTA MU BI"

Prijatelj Goran Đokić kaže i da je hirurg Srđan čovek koji se nikad nije potukao, nikom nije naudio. On ističe i da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

- Svakom je pomogao, finansijski, zdravstveno. Imao je troje zlatne djece, kad se razveo od njihove majke, uvijek je bio tu za njih. Uzoran otac iz veoma kulturne i obrazovane porodice. Plaćao je redovno alimentaciju, ljetovanja, zimovanja - dodaje Goran.

Volio je lijep život, njegov otac je bio načelnik Kardiologije na VMA, umro je pre nekoliko godina, majka takođe doktorka, a ona je preminula prije 20 godina.

LAŽ JE DA PIŠTOLJ NIJE NJEGOV

- Pištolj je njegov! Ima ga još od ludih devedestih, i ima i dozvolu za njega. Jedno vrijeme je spominjao i da će da ga proda. Ali, verujte, mi 15 godina nismo spomenuli pištolj. Kakav pištolj, to nikad nije bilo tema - iskren je Goran.

 

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite