MAJKA RANJENE GLUMICE nije htjela da se miješa u njen ljubavni život i uvijek je ovo govorila zbog njega

Region
MAJKA RANJENE GLUMICE nije htjela da se miješa u njen ljubavni život i uvijek je ovo govorila zbog njega
.

Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg koji je jučer na Dedinju pucao u svoju vjerenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a zatim izvršio samoubistvo, ničim nije odavao utisak da može tako nešto da uradi, nezvanično se saznaje od izvora bliskih porodici glumice.

Ipak, kako tvrdi  izvor, Ivanina majka nije željela da se miješa u kćerkin izbor.

- Nije željela da se miješa u njene odluke, niti da kćerki govori o tome da joj se ne dopada. Uvijek je govorila kako ga je Ivana "sama birala". U komunikaciji sa Srđanom se držala na distanci. On takođe nije bio blizak sa majkom svoje vjerenice, persirao joj je kada joj se obraćao - tvrdi izvor.

glumica1

Da je plastični hirurg bio uzdržan u komunikaciji sa Ivaninom porodicom i prijateljima pokazuje i njegovo ponašanje na njenom 30. rođendanu. Naime, prema tvrdnjama istog izvora on je na proslavi bio miran i staložen, a nije želeo da pije alkohol.

- Popio je samo jednu čašu vina, čisto da nazdravi, dok je Ivana bila jako raspoložena. Nije delovalo kao da imaju nesuglasica, a on se pristojno ponašao - kaže izvor "Blica".

glumica

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Ulici Koste Racina na Dedinju povređena je mlada glumica Ivana Panzalović, poznata po ulozi u seriji "Kursadžije", a na nju je pucao Srđan Cvetanović, inače doktor zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Pretpostavlja se da je do sukoba došlo jer je Ivana rekla svom vjereniku da više neće da bude sa njim.

 

(Blic.rs)

Ne propustite