GLUMICA SE NA NEVJEROVATAN NAČIN SPASILA SIGURNE SMRTI: Reagovala u sekundi i USPJELA SE SPASITI!

Show
GLUMICA SE NA NEVJEROVATAN NAČIN SPASILA SIGURNE SMRTI: Reagovala u sekundi i USPJELA SE SPASITI!
.

Prema informacijama iz izvora bliskog istrazi njihova veza je posljednjih nedjelja ušla u krizu, a sve je kulminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopćila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao da bude dežuran na VMA, ali poslije razgovora s Ivanom pozvao je kolegu i zamijenio smjenu. Odmah se uputio do stana gdje je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom

- Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spasilo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu - rekao je Kurirov dobro obaviješten izvor.

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se prije nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije". Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operirao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim Državama i Brazilu. Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite