STRAVIČAN PRIZOR SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Djevojka iz udarenog auta maše i zove upomoć, povrijeđena je prevezena u bolnicu

Crna hronika
STRAVIČAN PRIZOR SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Djevojka iz udarenog auta maše i zove upomoć,  povrijeđena je prevezena u bolnicu
.

U mjestu Vinac u opštini Jajce došlo je do saobraćajna nezgode u ranim jutarnjim satima. Jedno vozilo je završilo pored ceste kojim je upravljala ženska osoba.

Savjesni vozači brzo su pritekli u pomoć.

“Vidio sam da je zastoj na putu i pored prevrnut automobil. Izvadio sam mobitel da uslikam, kad sam ugledao da djevojka iz automobila maše i zove upomoć. Odmah sam istrčao, a kada sam došao do automobila nastao je problem,prenosi Fokus. Zbog udara se vrata nisu mogla otvoriti. Nekako sam ih upio odvaliti i izvuči djevojku napolje. Srećom pritrčao je i vozač autobusa koji je preuzeo djevojku i na kraju je sve dobro završilo”, govori nam Avdo Jašarspahić, vozač kakanjske firme “MGM Farm”.

“Zbog prirode posla često sam na cesti i svašta sam vidio. Nadam se samo da će primjeri kao što je ovaj biti veliko upozorenje za vozače da voze opreznije zbog vlastite i sigunosti ostalih vozača”, kaže hrabri Kakanjac.

Vozačica automobila vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu, a prema prvim informacijama prošla je sa lakšim tjelesnim ozljedama.

Ne propustite