SUZE SAME TEKU... ACA LUKAS NE MOŽE NI DA VIDI NI DA ČUJE KĆERKU: Zlato tatino, niko nikada neće stati između nas, pa makar to bila i tvoja mama! (FOTO)

Show
SUZE SAME TEKU... ACA LUKAS NE MOŽE NI DA VIDI  NI DA ČUJE KĆERKU: Zlato tatino, niko nikada neće stati između nas, pa makar to bila i tvoja mama! (FOTO)
.

Poznati pjevač Aleksandar Vukasnović zvani Aca Lukas osuđen je na uslovnu kaznu 10 mjeseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smijeti da prilazi 18 mjeseci.

 

Sukob Ace i Sonje dobio je epilog u nedjelju uveče, kada se folker nagodio s Tužilaštvom i potpisao sporazum o priznanju krivice, a ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

 

Folker već nekoliko dana nije vidio kćerku Viktoriju koju je dobio u braku sa Sonjom, a o tome je obavjestio svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram.

aca

"Zlato tatino, sada tata ne može da te vidi i čuje! Ali dušo moja jedina ako u ovoj zemlji ima zakona za tatu, biće ga i za mamu! Uskoro će tebe tvoj tata zagrliti i poljubiti i biti sa tobom do mile volje! Viki, volim te i niko nikada neće stati između nas, pa makar to bila i tvoja mama!!! Voli te tvoj tata!" napisao je Lukas u opisu slike koju je podjelio na Instagramu.

 

Ne propustite