OVAJ TRIK GARANTOVANO DONOSI NOVAC: Kažite zbogom finansijskim problemima!

Zanimljivosti
OVAJ TRIK GARANTOVANO DONOSI NOVAC: Kažite zbogom finansijskim problemima!
.

Ovaj trik garantovano donosi novac: Mnogi ljudi od nas rade i trude se mnogo, ali i dalje imaju velikih i finansijskih problema. Jesi li i ti baš jedan od tih ljudi? Radite dan i noć i još uvijek nikada nemate novca? Možda je problem skriven u vašem energetskom sektoru.

 

To se događa kada je neki nestabilan tok energije novca, i povremeno mnogo blokiran. Ako želite da ga brzo stabilizujete preporučuje se poseban pokret. U budizmu i hinduizmu mudra se koristi vec vijekovima unazad, a posljednjih nekoliko godina uživa jako veliku popularnost. Efekat je zaista mnogo nevjerovatan!

 
Ova mudrost osigurava jedan zaista redovan protok energije i materijalnog blagostanja… Prihodi će stići vrlo brzo i jednako, koliko vam je potrebno. Ni više, a ni manje.

Ovaj trik garantovano donosi novac: Novca će uvijek biti sasvim dovoljno. Stavite ruku ispred vas i držite svoje dlanove prema gore. Spojite dlanove i provjerite da li se mali prsti dodiruju. 
Spojite svoj srednji prst, kažiprst i palac.Zatvorite oči i dobro se opustite. Fokusirajte se samo na svoje disanje. Udahnite i izdahnite polako i duboko. Ako ste opušteni dovoljno primijetit ćete nagomilavanje velike energije između obrva. Izvedite ovaj potez dva puta dnevno, kad se dobro probudite i prije spavanja. Uz pomoć ovoga možete reći brzo zbogom zauvijek finansijskim problemima.

Ne propustite