HOROSKOP KARIJERE I NOVCA DO KRAJA 2017.: Saznajte što očekuje vaš znak!

Horoskop
HOROSKOP KARIJERE I NOVCA DO KRAJA 2017.: Saznajte što očekuje vaš znak!
.

Saznajte što vas očekuje do kraja godine...

Ovan

Karijera

Doživjet ćete puno promjena i jedna važna promjena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je ova godina ta koja donosi važne promjene. Nakon svega, ima li uopće smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

Novac

Prije nego što se odlučite za bilo koju promjenu, pobrinite se da je vaša financijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Riješite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vrijeme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

Bik

Karijera

Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplicirati do kraja godine. Katkada ćete imati osjećaj da ste vi u pravu, a nadređene osobe griješe. Ako ne želite stvoriti problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvrijedite. Općenito, morat ćete poraditi na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite napredovati i biti uspješni. Nađite način da se bolje prikažete.

Novac

Postavite sebi ciljeve. Savjetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte uštedjeti novac.

Blizanci

Karijera

Vaša financijska situacija bit će stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imat ćete više snage i moći ćete se koncentrirati na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promjena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete poraditi na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tijekom dužeg vremena.

Novac

Budite oprezni s financijama. Sve financijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradit ćete strategiju upravljanja novcem i ulagat ćete samo tamo gdje ste sigurni da ćete biti na dobitku. Vaša financijska situacija će biti stabilna.

Rak

Karijera

Činit će vam se da je posao i karijera vaš život. Stvari će se odvijati brzo, na sreću, puni ste energije i uspješno ćete se nositi sa svim promjenama. Iskoristite tu energiju kako biste poradili na svojim projektima. Trebali bi pripaziti na odnose s nadređenima.

Novac

Imate mogućnosti za dobre investicije. Pošto ćete imati više energije, moći ćete i više raditi, a to znači i da ćete više zaraditi. Ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg stjecanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

Lav

Karijera

Možete očekivati deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vrijeme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unaprjeđenje.

Novac

Imat ćete prilika za povećanje zarade. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti…

Djevica

Karijera

Uvijek ste spremni za naporan rad i ništa vas ne može spriječiti kad imate jasan cilj na kojem možete raditi. Vaš poslovni svijet može se promijeniti. Imat ćete puno posla, ali to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

Novac

Financije će vam biti važne i radit ćete više kako biste osigurali bolju financijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrirate na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

Vaga

Karijera

Uvijek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti do kraja godine. Ako ste student, imat ćete odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučit ćete neke nove vještine u poslu. Općenito, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

Novac

Budite umjereni s troškovima. Privlačit će vas skupocjeni i lijepi predmeti, poput umjetničkih djela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje računa i za hranu! Ako ne stojite dobro financijski, ne trošite novac na nepotrebno!

Škorpion

Karijera

Do kraja ove godine morat ćete raditi više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i donijeti vam uspjeh! Koncentrirajte se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vrijeme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i suradnicima.

Novac

Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate financijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada riješite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

Strijelac

Karijera

Posao će biti zahtjevniji nego što je bio prethodnih godina. Puno energije odlazit će na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtijevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspješno naći djelotvorne načine i rešenja. Ne samo to, ukazat će vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se da budete ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

Novac

Iako će sam posao biti zahtijevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Bit ćete više plaćeni. Vaša financijska situacija će se mijenjati, na vama je hoće li te promjene biti na bolje ili na gore. Imat ćete novca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

Jarac

Karijera

Činit će vam se da se sve vrti oko posla. Isto tako, činit će vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Bit ćete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati predložiti dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plaće radi toga.

Novac

Više ćete biti usmjereni na financije. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o financijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju obitelj, odlučit ćete se za štednju kako biste imali za crne dane.

Vodolija

Karijera

Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Sad ćete morati ozbiljnije prionuti na posao ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno nemojte se bojati podijeliti svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

Novac

Sada ćete morati pripaziti na svoje financije. Vrlo lako se možete naći u financijskim problemima ako pretjerano trošite. Morat ćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

Ribe

Karijera

Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližit ćete se više sa suradnicima. To će vam uljepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i suradnicima svidjet će se vaše ideje. Zato se nemojte plašiti da ih podijelite s drugima! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližit ćete se s drugim studentima i profesorima.

Novac

Pažljivo pratite svoje financijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da dio potrošite, a dio uštedite.

Ne propustite