Angelina je izašla u šetnju, ali ovaj put je SKINULA DUGE RUKAVE: Evo kako zaista izgledaju njene RUKE (FOTO)

Show
Angelina je izašla u šetnju, ali ovaj put je SKINULA DUGE RUKAVE: Evo kako zaista izgledaju njene RUKE (FOTO)
.

Glumica Anđelina Đoli juče je sa kćerkom Vivijen uslikana u kupovini u Kaliforniji. Nosila je garderobu u sivoj boji, koja joj je pored crne omiljena boja. Nije skrivala ruke ovaj put pa je svim radoznalim posmatračima otkrila kako izgleda u kratkoj majici.


Natpisi da dugim rukavima skriva premršave ruke pojavili su se nakon njenog nedavnog pojavljivanja u Los Anđelesu sa djecom. Pisalo se tada da glumica cijelog ljeta odjećom krije ovaj dio tijela, kao da se zaboravilo da se tokom posjlednjih mjeseci ipak pojavljivala u garderobi kratkih rukava.

Slučajno ili ne, Anđelina nakon takvih priča pokazuje ruke i podsjeća sve da se "ne stidi" svog izgleda.


Premršave ruke koje vidimo na ovoj slici bile su prethodnih godina često na udaru negativnih komentara. Izuzetno mršave su bile tada, iste su takve i danas (povremeno izgledaju još mršavije jer i kada se dese promjene u Anđelininoj kilaži, to uvijek bude pad, nikako porast kilograma).

andelinine-ruke1
Kada je u pitanju njen stajling, ponovo je poentirala svojim jednostavnim stilom. Iako se najčešće viđa sa svom djecom, juče je sa njom bila samo kćerka Vivijen.

andelinine-ruke

A sa svim svojim nasljednicima, sa Vivijen, Zaharom, Noksom, Šilo, Medoksom i Paksom prisustvovala je prošle subote promociji filma "First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia " na "Telluride" filmskom festivalu u Koloradu. Režiju za ovaj film ona potpisuje, izvršni producent je njen sin Medoks, dok je njen sin Pak asistent direktora fotografije.


Anđelina je u posljednje vrijeme najviše angažovana na promovisanju filma koja je njena prva saradnja sa sinovima.


Film će televizijsku premijeru imati 15. septembra na Netfliksu, a još u februaru je prikazan u Kambodži, zemlji Medoksovog porijekla.

"Konačno smo uspjeli! Velika mi je čast da vam predstavim ovaj film dok stojim ovdje pored svoje majke i svoje porodice", rekao je na promociji, na kojoj su ga pored majke podržali sestre i braća.

21372944-1119572874841692-8136911259913158656-n
Film je insipiran genocidom koji je narod Kambodže doživio sedamdesetih godina prošlog vijeka. Anđela je na Festivalu istakla da ovo ostvarenje pripada ljudima iz ove zemlje. Kao inspiracija za film poslužili su ratni memoari Luong Ung, dok su glavne uloge pripale djeci Sareum Srej Moč i Kimhaku Minu (koje vidi na slici pored Anđeline).

Jedino u cijeloj priči nedostaje otac Bred Pit. Govori se da je njegovo pomirenje sa Anđelinom na pomolu. Bivši par se rastao prošle godine, a brakorazvodnu parnicu je započela glumica. Rakid su pratile optužbe Pita da je navodno fizički zlostavljao Medoksa, ali su na kraju takve optužbe povučene.

Uslijedili su intervju poznatih glumaca, njegov za "GQ" prije četiri meseca u kojem je rekao da je on kriv za raspad porodice, da mu teško pada razdvojenost od djece, kao i da je bio ovisan od alkoholizma.

Ona je u julu za magazin "Veniti fer" izjavila:

"Vodimo računa i dalje jedno o drugom i vodimo računa o porodici. Idemo oboje dalje, ali i imamo isti cilj" (taj cilj je briga o djeci).

Otkrila je tada da boluje od Belove paralize, oduzetosti moždanog nerva koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Ne propustite