RAZLOZI zbog kojih vas sve mogu izbaciti iz aviona – NEKI SU GOTOVO BIZARNI!

Zanimljivosti
RAZLOZI zbog kojih vas sve mogu izbaciti iz aviona – NEKI SU GOTOVO BIZARNI!
.

Kupnjom avionske karte pristajete na niz pravila, no postoje i manje očiti razlozi za izbacivanje sa leta za koje možda niste nikad čuli...

Provokativno ste odjeveni

Većina kompanija zadržava pravo da vas ukloni s leta ako vaša odjeća može uzrokovati nelagodu kod drugih putnika, a to može biti sve, od predubokog dekoltea, do neprikladnih natpisa na odjeći.

Preteški ste

Ovo pravilo ljepše je formulirano kao “pravo da se odbije osoba koja ne može zakopčati sigurnosni pojas” i nalazi se pod sigurnosnim pravilima jer svi putnici moraju imati zakopčane sigurnosne pojaseve za vrijeme uzlijetanja i slijetanja zrakoplova.

Naporni ste

Mnoge kompanije imaju i pravilo zbog kojeg ćete biti izbačeni s leta ako vaše ponašanje vrijeđa, živcira ili uznemiruje druge putnike.

Neugodnog ste mirisa

Gotovo sve zrakoplovne kompanije u svojim ugovorima imaju klauzule koje osiguravaju pravo osoblja da vas izbace u slučaju da smrdite (osim ako stanje nije izazvano bolešću).

Nemate obuću

I ovo je jedan od razloga zbog kojeg možete biti izbačeni s leta. Više je razloga zašto je to problem. Prvo, stopala su često izvor neugodnih mirisa. Drugi razlog je vaša osobna sigurnost. U slučaju evakuacije, bolje je za vas ako ste obuveni.

 

Ne propustite