NJIHOVOG DRUGA VIŠE NEMA: Učenici su se vratili, ali zavladao je muk...

Region
NJIHOVOG DRUGA VIŠE NEMA: Učenici su se vratili, ali zavladao je muk...
.

Maturanti šibenske Prometno-tehničke škole vratili su se u ponedjeljak s ekskurzije u Pragu. U pratnji četiri nastavnika u glavni grad Češke prošle sedmice je otišao 51 učenik ove škole.

U ponedjeljak na povratku bio je jedan putnik manje. Nedostajao je 19-godišnji Ante Bare Mikulandra iz Bilica kraj Šibenika, koji je u nedjelju poginuo u padu s balkona hotela Plaza u Pragu.  

Autobus s đacima očekivao se u ponedjeljak na parkiralištu ispred robne kuće na šibenskim Vidicima. Međutim, preusmjerili su ga na autobusni kolodvor, a sve kako bi se izbjegli novinari i pojavljivanje djece  u medijima.

Ravnatelj Prometno-tehničke škole, Zdravko Peran, rekao nam je kako je očevid utvrdio da je pad s balkona bio nesretan slučaj. Ipak, službenih informacija još nema već se čeka objava Ministarstva vanjskih poslova. Od svog kolege Ante Mikulandre opraštaju se i prijatelji na društvenim mrežama.

- Ante je stvarno bio krasan momak, svima nam je jako teško i mogu samo dodati da ćemo nastojati obitelji pomoći kako god možemo - rekao je Josip Ćaleta, načelnik Općine Bilice. Vijest o smrti mladića iz Šibenika prenijelo je i nekoliko čeških medija.

 

Ne propustite