Šta ga je ovo snašlo? POZNATI PJEVAČ PRODAO LUKSUZAN STAN: Zgrnuo velike pare, ali nije očekivao ove muke

Show
Šta ga je ovo snašlo? POZNATI PJEVAČ PRODAO LUKSUZAN STAN:  Zgrnuo velike pare, ali nije očekivao ove muke
.

Folk pjevač Marinko Rokvić je od prodaje nekretnine koja se nalazi na posljednjem spratu zgrade i pritom je dupleks zaradio nevjerovatnih 200.000 eura, ali, kako tvrdi izvora dobro upućen u ovaj pjevačev poduhvat, prodaja nije tekla lako.

"S obzirom na to da je riječ o stanu velike kvadrature pjevaču je trebalo vremena da pronađe kupca, bar nekoliko mjeseci. Kada ga je konačno našao, onda su usljedile nove muke. Pošto stan nije bio uknjižen, čekalo se da se procedura uknjižbe završi, a to je trajalo neka dva, tri mjeseca. Tek nedavno ga je prodao i za ogroman dupleks koji se nalazi na posljednjem spratu zgrade u 44. bloku dobio 200.000 eura.

 

Kako se stan prostire na 200 kvadrata, to znači da je novog vlasnika kvadrat Marinkovog stana koštao 1.000 eura, a ta cijena kvadrata je u tom dijelu Beograda i za stanove te veličine sasvim odgovarajuća", objašnjava izvor, i dodaje da Marinko ima u planu da od novca od prodaje kupi po jedan poveći stan svojim nasljednicima Nikoli i Marku Rokviću.

 

"Marinko sa suprugom Slavicom živi u kući na Banovom brdu, ovaj stan mu nije bio neophodan, pa je rešio da stambeno osigura svoje sinove. Nikola i Marko su već pronašli nove stanove i uskoro bi trebalo da ih kupe i u njih se usele sa svojim porodicama", navodi izvor dobro upućen u cijelu priču.

Inače, baš u ovom stanu boravila je njegova supruga u periodu kada je Marinko navodno imao ljubavnicu.


On je sa novom partnerkom, kako se spekulisalo, boravio u kući na Banovom brdu, a Slavica, koja se u tom periodu razdvojila od Marinka, živjela je privremeno u dupleksu na Novom Beogradu. Kada smo pozvali Marinka Rokvića da iskomentariše lijep gest koji je učinio prema svojim sinovima, on nije bio raspoložen za razgovor:

 

"Trenutno sam na odmoru. U romingu sam. Prijatno. Doviđenja", bilo je sve što je pjevač poručio telefonskim putem. On se trenutno nalazi na odmoru u Budvi i nije želio da komentariše naša saznanja, vjerovatno jer ga je priča koja se nedavno pojavila u novinama da se razveo, pa ponovo oženio suprugom Slavicom prilično izbacila iz koloseka, pa nije želio sebi da dodatno kvari ljetovanje.


Iako su se za ime ovog pjevača vezivali razni skandali, počev od toga da je varao suprugu Slavicu, pa do toga da je pretukao nepoznatog momka tokom svađe oko parking-mjesta, jasno je da se u privatnom životu ovog pjevača u posljednje vreme događaju lijepe stvari s obzirom na to da je uspio da svojim sinovima obezbjedi fino nasljedstvo.

 

Ne propustite