Mladići silovali djevojku na jadranskom ljetovalištu

Region
Mladići silovali djevojku na jadranskom ljetovalištu
.

Par iz Poljske brutalno je napadnut u Riminiju, talijanskom ljetovalištu na jadranskoj obali. Četvoricu su momaka prebili, a djevojku silovali. Sedmicu dana poslije muškarce je prijavila njihova druga žrtva...

Talijanska policija pokrenula je veliku istragu nakon što je na plaži u Riminiju četvero napadača krajem kolovoza silovalo djevojku (26) iz Poljske. 

Najprije su pretukli njenog dečka (26), udarili ga bocom u glavu i onesvijestili. Djevojku su odvukli do mora, silovali je i tamo ostavili. Pritom su ih i opljačkali. Policija je odmah krenula u potragu za napadačima, a Corriere della Sera prenijela je da se radi o četvero mladića iz sjeverne Afrike.

Prolaznici su ubrzo uočili šokirane i krvave Poljake te su oboje prevezeni u bolnicu. U istragu se uključio Rim, a zatim i sama Poljska.

Corriere della Sera sada prenosi vijest kako je dvojicu maloljetnika iz Maroka identificirala Peruanka koju su, kako tvrdi, napali i silovali pored ceste nedugo nakon napada na poljski par. Navodno se radi o braći, a Sky TG24 javlja da jedan ima 15, a drugi 17 godina te da su se sami predali policiji u obližnjem gradu.

Potraga za ostalom dvojicom napadača se nastavlja.

Ne propustite