Brineta zbog koje je uhićen Rooney otkrila nove detalje: NJEGOVOJ SUPRUZI SE NEĆE SVIDJETI ONO ŠTO JE REKLA!

Show
Brineta zbog koje je uhićen Rooney otkrila nove detalje: NJEGOVOJ SUPRUZI SE NEĆE SVIDJETI ONO ŠTO JE REKLA!
.

Tema dana u britanskim medijima je uhićenje fudbalera Waynea Rooneyja zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. No, najzanimljivija stvar u cijeloj priči je što je s oženjenim Rooneyjem u automobilu bila i dosad nepoznata Laura Simpson koja je, čini se, trebala provesti noć s njim.

Iako je nakon uhićenja tvrdila da se s Rooneyjem samo "poljubila i zagrlila" te da ju je "pitao koje su joj veličine grudi", seksi brineta je sad priznala da je tu ipak moglo biti još nečega.

"Bilo je veliko društvo i ja sam završila u razgovoru s Wayneom. Smijali smo se, a on se divio mojim grudima. Rekao mi je da bi ih volio dirati", ispričala je ranije i dodala da ona nije razaračica brakova te da je sve bila bezazlena zabava.

"Na kraju večeri mi je prišao njegov prijatelj i rekao da bi Wayne volio otići negdje sa mnom. Rekla sam da može pa smo pozvali taksi da nas odveze do kuće moje prijateljice gdje sam ostavila auto ranije. On je platio taksi i samo smo se odvezli u noć, nismo imali pojma gdje ćemo", rekla je.

Njegova supruga Coleen hitno se vratila privatnim avionom s Mallorce kad je saznala za cijelu priču.

 

Ne propustite