OŽENIO SAM SE I TEK ONDA SHVATIO DA SAM GEJ: Oženjeni gejevi rade ove stvari! Provjerite svog muža!

Zanimljivosti
OŽENIO SAM SE I TEK ONDA SHVATIO DA SAM GEJ: Oženjeni gejevi rade ove stvari! Provjerite svog muža!
.

Jedan gej muškarac odlučio je da otkrije znakove koji jasno govore da je vaš muž gej.

"Prije nego što počnem, želim da razjasnim jednu stvar - nije moguće 100 posto znati da li je vaš muž gej, sve dok to ne postane stvarnost.

Uzmimo mene za primer, i mnoge druge "oženjene gej muškarce" s kojima radim - jako je teško uočiti našu pravu seksualnost.

Ipak, postoje određeni signali koji ukazuju na to da ga više privlače muškarci nego vi.

1. Pretjerano je homofobičan

Iako ovo nije 100 posto garancija da vaš muškarac igra za "drugu ekipu", morate se zapitati: "Da li je zaista toliko nesiguran u svoju seksualnost, ili skriva nešto"?

2. Pretjerano je tajnovit ili previše navalentan

Bilo da štiti svoje mailove, poruke na telefonu ili redovno mijenja temu kada ga pitate gdje je bio, ako je previše osjetljiv po ovim pitanjima, postoji velika šansa da su u pitanju ove dvije stvari:

- Vara vas

- Gej je i krije istinu

3. Zagledanje

Ovo je prilično jasno - uhvatili ste ga kako odmjerava druge muškarce. Nije bitno da li to radi u javnosti ili na kompjuteru.

4. U džepu više nema raketu

Erektilna disfunkcija može da bude samouzrokovanje ili prava stvar. U slučaju muškarca koji se bori sa svojom seksualnošću, nije neuobičajeno da ima problema, piše kurir.rs.

5. Počeo je da obraća pažnju na svoj izgled

Ako izgleda bolje nego ikada, ostavite malo prostora za njegovo usavršavanje, ali nemojte da smetnete s uma ni mogućnost da se sprema za nekog drugog u svom životu. Bez obzira na to da li je vaš muž gej ili ne, neki od ovih problema mogu ozbiljno da utiču na vaš brak i definitivno bi trebalo da se pozabavite njima.

Ne propustite