NAKON MJESEC I POL DANA OSVANULA SLIKA sa mjesta gdje su stradali Irena i Veljko: Jedan detalj kida dušu (FOTO)

Crna hronika
NAKON MJESEC I POL DANA OSVANULA SLIKA sa mjesta gdje su stradali Irena  i Veljko: Jedan detalj kida dušu (FOTO)
,

Momčilo Zlatkovič iz Velike Plane, otac 29- godišnje Irene, kojaje 15. jula ove godine poginula u saobraćajnoj nesreći na crnogorskom primorju, objavio je fotografiju na svom Facebook profilu sa mjesta nesreće gdje je stradala njegova kćerka i njen dečko Veljko. 

“Mjesto strave i užasa gde su dva nedužna anđela stradala. Bože, kako ćemo dalje...?“, napisao je Irenin otac uz sliku na kojoj se vide ruže i natpis “Veljko i Irena, neka vas anđeli čuvaju“.

 Irenin otac je u ispovijesti za portal SrbijaDanas.com ispričao da sumnja da je sudski vještak  Ljubomir Odalović, diplomirani inženjer saobraćaja, kojeg je angažovalo Osnovno državno tužilaštvo Kotor, u svom izveštaju lažirao okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Irena je poginula zajedno sa svojim mladićem Veljkom Radisavljevićem iz Velike Plane, kada se motor, kojim je on upravljao, sudario sa golfom, koji je u vozio Mileta Šutović iz Mojkovca. 

Sudski vještak je zaključio da je udes skrivio Radisavljević i da je do njega došlo kada je motor, koji se kretao brzinom „ne manjom od 55 km na sat“ većim dijelom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u levi prednji kraj automobila, koji se u trenutku konteksta kretao brzinom „maksimalno 10 km na sat“, a čiji je vozač „preduzimao radnju kočenja i izmicanja udesno, izašavši prednjim točkom van kolovoza“. 

Po nalazima vještaka, do kontakta je došlo kada se motocikl „nalazio u fazi padanja“, nakon čega su mladić i djevojka „telima udarili u automobil i pod dejstvom sila inercije potisnuti visoko u vazduh, nakon čega padaju na asfaltnu podlogu, neposredno pored vozila., piše potal Srbija Danas. 

 

Ne propustite