DA LI BI VI OVO NOSILI? Ovo su modni komadi koji podižu obrve (FOTO, VIDEO)

Moda i ljepota
DA LI BI VI OVO NOSILI? Ovo su modni komadi koji podižu obrve (FOTO, VIDEO)
.

Ovih pet komada odjeće i obuće su zbog svojeg odvažnog dizajna izazvali nevjericu među damama širom svijeta.

1. Plastične prozirne traperice

Ov je izaozvao pravu buru negodovanja na društvenim mrežama kada je krajem travnja ove godine predstavio svoje plastične traperice. Točnije, riječ je bila o prozirnim hlačama od plastike, ispod kojih je manekenka nosila kratke crne hlače.

Ne samo da ovakav modni komad ocrtava svaki centimetar nogu, bokova i stražnjice, već je riječ i o materijalu koji ne dopušta koži da diše. Ovo ne bi nosila ni za maškare, zaključila je jedna dama na društvenim mrežama, a s njom su se složili mnogi.
hlac

 

2. Balenciaga XL torba
Komentatori nisu štedjeli ni Balenciaginu Blanket Square XL torbu s predimenzioniranim plavim ružama koja je izgledala poput vreće u kojoj se dobivaju jastuci i pokrivači. S obzirom na brend, ali i i činjenicu da je bila napravljena od janjeće kože, torba se prodavala po cijeni od 2325 britanskih funti odnosno oko 18.000 kuna. Najzanimljivije od svega? Cijela kolekcija je rasprodana.

3. Dlakavi kupaći kostim
Nitko se ne želi istaknuti na plaži noseći jednodijelni kupaći kostim s otiskom dlakavih muževnih prsa. Američka kompanija "Beloved Shirts" postala je viralni hit, kad je objavila fotografije svojeg novog proizvoda. Taj neprivlačni odjevni komad prodavao se po cijeni od 44 dolara.

Ne propustite