Dobro promislite! Jedina intimna frizura zbog koje su žene zažalile

Zanimljivosti
Dobro promislite! Jedina intimna frizura zbog koje su žene zažalile
.

Oblikovanje ili odstranjivanje dlačica na intimnom području danas je svakodnevnica velikog broja žena

Poticanje rasta dlačica na intimnoj zoni jedan od najtraženijih tretmana u londonskim kozmetičkim salonima koji košta više od 2.000 funti (više od 18.000 kuna).
Na taj tretman dolaze žene koje su se podvrgnule takozvanoj "trajnoj brazilki" tj. trajnom laserskom uklanjanju stidnih dlačica.

"Na tretman poticanja rasta stidnih dlačica dolaze žene koje su se podvrgnule takozvanoj 'trajnoj brazilki' tj. trajnom laserskom uklanjanju dlačica s intimne zone."

Trend vraćanja dlačica na intimnu zonu naziva se "holivudsko žaljenje". Mnoge žene upustile su se u trajno uklanjanje potaknute holivudskim trendovima uklanjanja dlačica s kompletnog tijela uključujući i intimnog područja pa otuda dolazi inspiracija za ovaj naziv.
Vlasnica i voditeljica popularnog londonskog kozmetičkog salona "Absolute Aesthetics", Victoria Smith, kaže da otkako je uvela ovaj tretman u ponudu dolazi sve više žena koje žale zbog trajne brazilke. 

Victoria smatra kako je ovo samo početak velike promjene stava prema stidnim dlačicama u ovo dijelu svijeta. U azijskim zemljama trend njihovog trajnog uklanjanja odavno je izašao iz mode, a žene se čak podvrgavaju transplantaciji dlačica intimnog područja.

Ne propustite