OSJETI RAZLIKU

NEKA MATIS BUDE VAŠ IZBOR: Vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i pristupačne cijene

Objavljeno:04.09.2017 - 16:48
A A A Times Arial

Kompanije "Matis" Group" iz Ivanjice na tržištu je priznata kao partner sa najbogatijim asortimanom proizvoda. U njenom se sastavu nalaze 4 proizvodne firme za proizvodnju namještaja: Matis - proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl - proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka.

"Matis Group" je nastala iz matične firme TIS, koja je osnovana 1993. godine čija je osnovna djelatnost  bila proizvodnja i promet rezane građe. Pored trgovine širokom paletom repromaterijala za proizvodnju namještaja, svoju djelatnost širi i kroz pružanje usluga, ali i kroz proizvodnju poluproizvoda i gotovog namještaja. 

Danas je to jedna od najreferentnijih firmi u oblasti materijala za pločasti namještaj. 

 

 

Vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i pristupačne cijene

 

Matis namještaj uspio je spojiti lijepo i udobno, dodavši pri tome i izuzetno pristupačne cijene. Svaki komad namještaja pruža maksimalnu udobnost i odlika je savremenog čovjeka. 

“Osjeti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom namještaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 32 maloprodajna salona MATIS namještaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gdje imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

 

U njihovom bogatom asortimanu nalazi se: 

- KUHINJA I KUHINJSKI ELEMENTI 

-  TRPEZARIJE  

- PREDSOBLJA I CIPELARI 

predsoblje-mdf-1

predsoblje-mdf-2

- DNEVNE SOBE - REGALI 

dnevna-soba-veneto

dnevna-soba-veneto-svetla

dnevna-soba-veneto-tamna-jun-2017

- KOMODE, TV KOMODE, VITRINE I POLICE 

- KLUB STOLOVI 

- GARNITURE I KOŽNE GARNITURE 

- ORMARI, PLAKARI I GARDEROBERI 

-  KOMODE, NOĆNI ORMARIĆI I OGLEDALA 

- KREVETI I LEŽAJEVI  

- SPAVAĆE SOBE 

gd180-snezni-hrast-intro

- DJEČIJE SOBE I SOBE ZA MLADE 

spider-jul-2017

 

- KANCELARIJSKI I RADNI NAMJEŠTAJ 

- BAŠTENSKI NAMJEŠTAJ

bastenska-grnitura

- DUŠECI I JASTUCI 

 

U Matis kolekciji namještaja možete pronaći zanimljive komade za svaki dio stana. Na vama je samo da maštate, a Matis će učiniti vaše snove stvarnim. 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/namestajmatis

Web stranica: http://www.matis.rs

Twitter: https://twitter.com/namestajmatis

Youtube: https://goo.gl/nrHShv

 

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA