UBILA JE MUŽA, krv je liptala na sve strane, a onda je ON danima nakon ubistva ponavljao OVE riječi

Šokantno!
UBILA JE MUŽA, krv je liptala na sve strane, a onda je ON danima nakon ubistva ponavljao OVE riječi
.

Glen Darem (49), prošlog mjeseca je proglašena krivom za teško ubistvo supruga, Martina Darema, a sud ju je jučer osudio na doživotni zatvor. 

Glen je svog supruga upucala pet puta, nakon čega je i sama pokušala da se ubije. 

No, preživjela je, a u doživotni zatvor strpao ju je njen kućni ljubimac - papagaj Bad, koji je danima nakon ubistva i imitirao Martinov glas i ponavljao njegove zadnje riječi:  “Nemoj je**te da pucaš”.

Ubistvo se dogodilo 2015. godine u Mičigenu, a da nije bilo papagaja Bada, jedinog svjedoka nemilog događaja, Glen Darem bi se najverovatnije izvukla bez kazne.

Naime, ona je čak pet puta pucala u svog supruga Martina, nakon čega je on preminuo, a ona je pokušala da se ubije. No, prije nego što je upucan, Martin je izrekao svoje posljednje riječi: “Nemoj, je****, da pucaš”, koje je, na njegovu sreću, čuo i Bad.

Nakon što je ubila supruga, Glen je pucala i u sebe, ali je preživjela ranjavanje.

Nakon što je Martinova bivša supruga Kristina Keler primijetila da Bad stalno ponavlja spomenutu rečenicu, i otac ubijenog Martina to je potvrdio, iznijevši teoriju da je Bad svjedočio ubistvu te da zato ponavlja te riječi.

Tokom desetodnevnog suđenja, obrana je tvrdila da je Glen u trenutku ubistva bila u stanju neuračunljivosti, ali sud ju je u ponedjeljak na kraju osudio na doživotni zatvor, a njeni advokati najavljuju žalbu.

 

Ne propustite