Gradonačelnik potpuno poludio: ‘SAMLJET ĆU TE KAO MLJEVENO MESO, GRKLJAN ĆU TI IŠČUPATI’

Region
Gradonačelnik  potpuno poludio: ‘SAMLJET ĆU TE KAO MLJEVENO MESO, GRKLJAN ĆU TI IŠČUPATI’
.

Subotica na sjeveru Bačke našla se u središtu pozornosti srbijanskih medija nakon što je gradonačelnik i visoki dužnosnik Srpske napredne stranke (SNS) Bogdan Laban zaprijetio asistentu Građevinskog fakulteta u Beogradu Vladimiru Polovini da će mu „iščupati grkljan“ zbog navodnog lijepljenja plakata po Subotici na kojima je pisalo “Bogdane, Bog je ljut”.

Prijetnja je izrečena tijekom razgovora u jednom subotičkom hotelu koji je tajno sniman a objavljen je u utorak na internetskoj stranici „Espreso“.

“Još jednom da te čujem, samljet ću te kao mljeveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan“, čuje se na snimku, prenijeli su pojedini vojvođanski mediji.

Agencija Beta navodi da je Laban potvrdio da je rekao Vladimiru Polovini da će mu “iščupati grkljan”, no demantirao je da mu je prijetio smrću i dodao da je odgovoran jer nije primjereno da koristi takav rječnik kao politički dužnosnik.

Ovaj postupak naišao je na velike osude, posebno osude kolega političara.

 

Ne propustite