NASILNIK: Došao u bolnicu i pretukao bivšu ženu!

Region
NASILNIK: Došao u bolnicu i pretukao bivšu ženu!
.

Nakon gotovo pet dana skrivanja, prokupačka policija je uhapsila četrdesetdvogodišnjeg čovjeka iz okoline Prokuplja, za koga se sumnja da je pretukao bivšu suprugu na Odjeljenju ginekologije bolnice "dr Aleksa Savić".


Osumnjičeni I. I. se tereti da je počinio krivično djelo nasilje u porodici, određeno mu je policijsko zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.


I.I. se tokom današnjeg saslušanja branio ćutanjem a tužilaštvo je predložilo pritvor do 30 dana, o čemu će naknadno odlučiti nadležni sudija.

Prema nezvaničnim informacijama, I. I. nije želio da komentariše incident i gdje se skrivao, odnosno da kaže šta je razlog njegove nasilne reakcije i prebijanja bivše supruge.

Inače, prošlog četvrtka nešto poslije podneva I. I. se iznenada pojavio na Odjeljenju ginekologije, gdje je njegova bivša supruga J. D. dovela na kontrolu desetodnevnu bebu koju ima iz drugog braka,prenosi Blic.

Naočigled ostalih pacijenata, I. I. je više puta udario bivšu ženu, a nakon toga se neometano udaljio.

Nesrećna žena je završila sa, kako su tvrdili u bolnici, ozbiljnim tjelesnim povredama i prebačena je u Kliničko-bolnički centar Niš, odakle je istog dana nakon pregleda puštena na kućno liječenje.

Ne propustite