NI ON OVO NIJE OČEKIVAO: Pogledajte šta je supruga Halida Bešlića uradila na odmoru (VIDEO)

Show
NI ON OVO NIJE OČEKIVAO: Pogledajte šta je supruga Halida Bešlića uradila na odmoru (VIDEO)
.

Legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić, nakon brojnih nastupa i koncerata, sa suprugom Sejdom uživao je u Neumu.

Halidova supruga je poznata kao osoba koja je uvijek raspoložena i svojim šalama često nasmijava Halida, a omiljena je među svim pjevačima i muzičarima koji uvijek za nju imaju samo riječi hvale.
 

 Već četvrtu godinu naša muzička zvijezda smještena je u vili “Gabriel” kod prijatelja Đemile i Chrisa Gabriela. Halid se u Neumu stalno fotografisao sa fanovima, ali i dijelio autograme, piše “Faktor“.

Njegova supruga Sejda također je pobrala simpatije stanovnika Neuma, ali i turista. Sejda je poznata kao osoba koja je uvijek raspoložena i svojim šalama često nasmijava Halida, a omiljena je među svim pjevačima i muzičarima koji uvijek za nju imaju samo riječi hvale.


Dok se Halid osvježavao sa svojim saradnikom Samirom Kadirićem, Sejda je zaigrala kolo sa članovima Omladinskog ansambla Tešanj, na čelu s virtuozom na harmonici Damirom Galijaševićem. Naravno, na kraju je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

– Imam najbolju ženu na svijetu. Sejda je uvijek bila uz mene. Dok sam ja stalno nastupao i pjevao, ona se brinula o porodici i kući. Sigurno da moja Sejda ima najviše zasluga za moju uspješnu i dugu muzičku karijeru – rekao je Halid Bešlić.

Ne propustite