MONSTRUM GODINAMA DOLAZIO DA VREBA MALIŠANE: Pedofil djeci kupovao sladoled i bombone da bi ih namamio!

Region
MONSTRUM GODINAMA DOLAZIO DA VREBA MALIŠANE: Pedofil djeci kupovao sladoled i bombone da bi ih namamio!
.

Dejan J. (35) iz Kikinde, koji je uhapšen u Priboju pod sumnjom da je pokušao da obljubi devetogodišnjeg dječaka, više puta je posljednjih nekoliko godina dolazio u Priboj i pokušavao da uspostavi kontakt i druži se sa djecom u ovom gradu, saznaje Kurir.

Među tom djecom bio je i dječak kog je osumnjičeni prije tri dana odveo u podrum zgrade i napastvovao.

- Poverenje dece kupovao je sladoledom i bombonama. Neke je vodio i na video-igrice - kaže izvor Kurira iz istrage.

Tek kad je u petak po podne gradom prostrujala vijest da je Kikinđanin uhapšen zbog sumnje da je počinio obljubu nad devetogodišnjim dječakom, neki Pribojci su se sjetili da su viđali u gradu čovjeka koji se predstavljao kao Cobra i koji je ponekad i prosio, pričajući da nema od čega da živi.


Kikinđanin Dejan J. uhapšen je pod sumnjom da je u četvrtak uspio da namami dječaka u podrum zgrade, gdje ga je navodno dodirivao po tijelu. U trenutku kada su se napolju začuli prolaznici, dječak je uspio da se otrgne, istrči iz zgrade i obavijesti roditelje šta mu se dogodilo. Alarmirana je policija, pa je ubrzo u centru grada uhapšen osumnjičeni, koji je nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo, išetao iz podruma i krenuo ka gradu.

Inače, Dejan J. je odranije poznat policiji, a zbog krivičnih djela je i osuđivan. On je juče po podne predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu, a nakon saslušanja donijeta je odluka o određivanju pritvora.

Ne propustite